Fiyat performans ürünü diyorpulse kötü mü yani
Fiyat performans ürünü diyorpulse kötü mü yani
Kötü değil. Sadece 210 veya Eagle gibi modellerden daha ufak.pulse kötü mü yani
pulse rx580 vardi leş gibiydipulse kötü mü yani
soğutma için hangi soğutmayı kullanmalıyız alırsakKötü değil. Sadece 210 veya Eagle gibi modellerden daha ufak.
Bana sıcaklık önemli sadece. Sizce gaming gecesi fln beklenir mi?Kötü değil. Sadece 210 veya Eagle gibi modellerden daha ufak.
Yarın doların ne olacağını bilsem sipariş geçmem. Rx6600 için 6500₺ hedefim var ama 250₺ için ekran kartsız da kalmak büyük risk.Bana sıcaklık önemli sadece. Sizce gaming gecesi fln beklenir mi?
Valla doğrudur öyle duymuştum. Ama güncel fiyat olarak gigabyte eagle e 500 lira vericek kadar çok fark yoktur diye düşünüyorumFiyatına göre rx6600 çok daha mantıklı ama performans isterseniz 3060ti %30 daha güçlü ama fazladan 5000₺ vereceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pulse modeli için katılmıyorum . Armordan sonra en cılız soğutma Pulse da.
Kesinlikle 7000₺ nin altına düşmediği sürece Pulse en mantıklı tercih.Valla doğrudur öyle duymuştum. Ama güncel fiyat olarak gigabyte eagle e 500 lira vericek kadar çok fark yoktur diye düşünüyorum
3x fanlı Eagle mi almak daha mantıklı yoksa pulse modelinimiKötü değil. Sadece 210 veya Eagle gibi modellerden daha ufak.
arada çok fazla fark yok hocam eagle da tercih edilebilir3x fanlı Eagle mi almak daha mantıklı yoksa pulse modelinimi
Kakarsız kaldım hocam 7200 e aldım iade etmelimiyimarada çok fazla fark yok hocam eagle da tercih edilebilir