hocam benim sistem deRyzen 7600 Asus Tuf 7900xt kullanıyorum. Yağ gibi akıyor.
3 fan lı hocam bu2 fanlı olmasına karşın soğutması falanda gayet güzel.
Pardon hocam görmemişim o zaman daha güzelhocam benim sistem de
işlemci r5 7600
anakart msi b650
kısmet olursa ekran kartı da bu olcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 fan lı hocam bu
Hocam 1 sene RX 7600 kullandım.Bu süre boyunca 5-6 kez çökme,crash,oyundan atma,temiz yazılım bul indir kur yaşadım.hocam benim sistem de
işlemci r5 7600
anakart msi b650
3 fan lı hocam bu
Onlar düzeltildi hocam bende 1 kere yaşadım amd pro yazılıma geçtim çok rahatım.Hocam 1 sene RX 7600 kullandım.Bu süre boyunca 5-6 kez çökme,crash,oyundan atma,temiz yazılım bul indir kur yaşadım.
7000 serisinde de var sorunlar ona göre düşün taşın.Ben bu kartı alırken 3060 la aynı fiyattaydı ve 3060 ı yerden yere vuruyor.
hocam benim sistem de
işlemci r5 7600
anakart msi b650
3 fan lı hocam bu
Doğrudur hocam AMD yi AMD yapan fiyatıdır zaten.Onlar düzeltildi hocam bende 1 kere yaşadım amd pro yazılıma geçtim çok rahatım.
yani 4 ay oldu sanırım rx 6700 kullanıyorum xfx 3 fanlı bir kez hata yaşamadım hocam en ufak bile maşallahbu ekran kartını almak istityorum ama amd ye karşı bi teredütüm var nedeni ekran kartlarında sorun oluyor bu ekran kartında sorun varmıdır bilmek isterim
işlemcim r5 7600 bu kart çok sık bozulurmu önerilirmi acil tavsiye sırf oyun oynamıcam bu arada günlük kullanım arada oyun ileriye dönük bi sistem topladığım için bu ekran kartı ve eş değer güçetiki ekran kartlarını düşünüyorum
artı olarak 1 kasım indirimni bekliyim mi indirim gelirmi yoksa almalıymıyım hemen şimdiden teşekkürler
Ben şaka maka zamanında gtx 1650 fiyatına aldım benim kartı şimdi o kartı ikiye bölüyor benimki aşırı performans farkı varDoğrudur hocam AMD yi AMD yapan fiyatıdır zaten.
3060 fiyatına 4060 aldım öyle hesap et.