Sarı filtre çok ağır olmayan sigara önerisi

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,621
Marlboro Red içiyorum son 2 senedir ciğer kalmadı.Sarı filtreli çok ağır olmayan öneri bekliyorum fiyat önemsiz.

Sarı filtreli içme Winston Dark Blue iç, tadı da çok hafif değil güzel.
Sonra Slender Blue'ya düş ve bırak.

Red kalite hocam. Alıştıysan kesmez diğerleri.
Bundan Muzdaribim hocam.Red harbiden garip meret.Touch Blue içmeye çalıştım fakat nerdeyse günde 3-4 Paket içeceğim doyurmuyor.Red doyuruyor ama ağır geliyor artık.

en son sarı filtre marlboro red ictiğimde dişlerim sizlamisti bence hafif marlboro edge gibi sigaraya geç alisinda touch blu ya düşersin ordan gray ama gray oksijen gibi gelecek ondan sonrada kuruyemisten devam bi bakmisin ciğerler gelmis kendine

en son sarı filtre marlboro red ictiğimde dişlerim sizlamisti bence hafif marlboro edge gibi sigaraya geç alisinda touch blu ya düşersin ordan gray ama gray oksijen gibi gelecek ondan sonrada kuruyemisten devam bi bakmisin ciğerler gelmis kendine
İşte touch falan kesmiyor nikotin oranından ötürü sanırım.Nikotin ihtiyacını nasıl azaltırım?

bi ara Camel soft içiyordum sarı filitre olarak güzel sigara ama bir süre sonra baymıştı beni Marlboro Edge güzel şuanlık

sen ne içiyon hacı?
Kisa parlementteyim suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama baya sigara denedim mentollulerinden tut sari filtrelere bana en uygun geleni bu uzun suredir nightblue iciyorum reserve denedim icimi guzel ancak cabuk kesiyor 2.yi asla icemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,721
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri