Neler Yeni

Sigara önerisi alabilir miyim

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kent d range blue deneyebilirsin.Marlboro red içiyorum 2 senedir ağır bir sigara ama bir o kadar da kaliteli.Şimdiki bebelerin 'Kamyoncu cuğarası' dediğine bakma 2000 lere kadar sigaraların padişahı olarak isimlendirilmiştir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kent d range blue deneyebilirsin.Marlboro red içiyorum 2 senedir ağır bir sigara ama bir o kadar da kaliteli.Şimdiki bebelerin 'Kamyoncu cuğarası' dediğine bakma 2000 lere kadar sigaraların padişahı olarak isimlendirilmiştir.
Sıkıntı yok bende tırcı olacam inş 🤠
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiki paket bittiğinde Marlboro red alırım. parliamentin redi var mı hocam? Bir de uzun mu kısa dendiğinde hangisini alayım? Ben kısa alıyom.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sıkıntı yok bende tırcı olacam inş 🤠
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiki paket bittiğinde Marlboro red alırım. parliamentin redi var mı hocam? Bir de uzun mu kısa dendiğinde hangisini alayım? Ben kısa alıyom.
Parliement red yok.Ben de kısa içiyorum fakat uzunu da güzel

NZXT

80+ Bronze
Winston slender blue ve Winston dark blue bu aralar vazgeçilmez ikilim. Öneririm, biraz ağır gelebilir hiç Winston içmediysen. İlk Winston deneyimimde banada çok ağır gelmişti çünkü.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Winston slender blue ve Winston dark blue bu aralar vazgeçilmez ikilim. Öneririm, biraz ağır gelebilir hiç Winston içmediysen. İlk Winston deneyimimde banada çok ağır gelmişti çünkü.
Knk ağırsa hiç denemeyeyim. Bağımlı olmak istemiyorum çünkü. Sigarayı gerçekten arada sırada içiyorum. Günde bir veya iki üç günde bir tane içiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
Knk ağırsa hiç denemeyeyim. Bağımlı olmak istemiyorum çünkü. Sigarayı gerçekten arada sırada içiyorum. Günde bir veya iki üç günde bir tane içiyorum.
Şöyle diyeyim. Öyle çok çok ağır değilde ama sanki diğer içtiğim sigaralara göre daha ağır geldi bana. İlk içtiğimde Winston'ı ağır olduğundan bir daha içesim gelmemişti ama sonra winstonun ayrı bir kokusu olduğunu duşünduğümden hep onu almaya başladım bir kaç haftadır. İrade meselesi biraz ama o kadar ağır değil bence. Eğer yeni başladıysan touch blue ile yoluna devam et alıştıktan sonra winstona geçebilirsin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord