Yardım Sarı Site Sayfası Yüklenmiyor

Reaksiyon skoru
3
Başka bilgisayarda internet sitesine girip gezebiliyorum ancak son 2 haftadır kendi bilgisayarımdan sarı siteyi açamıyorum sürekli resimdeki gibi kalıyor ve yüklenmiyor. Bilgisayarımda goodbyedpi var acaba ondan dolayı mı açılmıyor diye düşünüyordum ancak çok daha uzun süredir kullanıyorum ve sadece 2 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum ayrıca diğer bilgisayarımda da goodbyedpi var fakat orada site yükleniyor. Modemi vs resetlemeyi denedim ancak işe yaramadı

Ekler

• resim_2025-07-05_140925826.webp
    resim_2025-07-05_140925826.webp
    51.2 KB · Hit: 39
Başka bilgisayarda internet sitesine girip gezebiliyorum ancak son 2 haftadır kendi bilgisayarımdan sarı siteyi açamıyorum sürekli resimdeki gibi kalıyor ve yüklenmiyor. Bilgisayarımda goodbyedpi var acaba ondan dolayı mı açılmıyor diye düşünüyordum ancak çok daha uzun süredir kullanıyorum ve sadece 2 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum ayrıca diğer bilgisayarımda da goodbyedpi var fakat orada site yükleniyor. Modemi vs resetlemeyi denedim ancak işe yaramadı
baska tarayici denedin mi?

Aynı sorunu akakçe de yaşıyorum. Hepsiburadaya da hiç girmiyor, internetin koptu diyor.

Tarayıcımda ki tüm çerezleri sildim ( tüm zamanlar ) akakçe düzeldi, hepsiburada düzelmedi. Farklı tarayıcıda açabiliyorum ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,281
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri