yok hacı boş iş nerdesin elimde var tekini vereyim fiyat uyarsa sana mavi renk tekini açtım test ettim koydum kutuya 10 dk bile kullanmadım diğeri kapalı kutu hangisini dilersenArkadaslar aari sitede biriyle konusuyorum suan daha dunku stoktan almis apexi daha gelmesi uzun gecer sen benim hesaba eft yap bende adresi degistireyim diyor bende guvenemiyorum dedim sahibindendeki ilani alayim param guvendeli oldugu icin bunu soyledim o arkadasda 3gun icinde kargolamam gerekiyor diyor bide ben adresi 1 defa değiştirebiliyorum sen o aldigin ilani iptal edebilirsin diyor yardik edin bi orta yol bulun kafayi yiyecegim
Tamam hocam karamandayim sizinle anlasirsak gercekten mutlu olurum elinizde mavi varsayok hacı boş iş nerdesin elimde var tekini vereyim fiyat uyarsa sana mavi renk tekini açtım test ettim koydum kutuya 10 dk bile kullanmadım diğeri kapalı kutu hangisini dilersen
Kafa basmasa adam lup edecek biziEğer ürün için yanıp tutuşan alıcılar bulurlarsa böyle yapıyorlar, çoğu dolandırıcı bunlar, çete gibiler ... Konu sahibi de illa alacağını niyet beyanı gibi sunduğundan ağlarına kolayca düşebilir.
Zaten çoğu oyun için alan küçük yaşta alıcılar deyip, kakalamaya çalışıyorlar...
stok geldiğinde siyah rengini almıştım renk maviye döndü siparişi oluşturduğumda desteğe durumu belirttim yapacağımız bir şey yok diyip geçiştirdiler bende sinirlenip siparişi iptal ettimHocam bende stoktan alacagim ama bir turlu denk getiremedim yurtta kaliyorum sahubindendeki fiyatlarda yukseliyor her gecen gun nedenseilk basta 1400 1500 idi simdi millet 1700den inmiyor bide pasalar param guvendeylede satmiyor
1600e bende mavisi var gel vereyim bu kadar uğraşma
Keske iptal etmeseydinizstok geldiğinde siyah rengini almıştım renk maviye döndü siparişi oluşturduğumda desteğe durumu belirttim yapacağımız bir şey yok diyip geçiştirdiler bende sinirlenip siparişi iptal ettim
Keske iptal etmeseydiniz
anlık sinirle canlı desteğe uzman ekibine vs. biraz kötü şeyler söyledim paranın gelmesini bekliyorum hala eğer tekrardan stoklara gelirse stoklayıp bunlara inat 800e falan satıcamKeske iptal etmeseydiniz
elime ulaşınca satabilirim bende param güvende ile mavi ve
Boyle oldugunda bana haber ederseniz sevinirimanlık sinirle canlı desteğe uzman ekibine vs. biraz kötü şeyler söyledim paranın gelmesini bekliyorum hala eğer tekrardan stoklara gelirse stoklayıp bunlara inat 800e falan satıcam
Surekli takipteyim hocam ama su sıkıntı var param guvende ile kimse vermek istemiyor bu yuzden alamiyorumHaftada 4-5 ilan 1300-1400 arası koyuluyor zaten. Ben de takip ettim bayağı ama 1300e rengini bulamadım daha sonra stoğa girince sağ olsun forumdan sinner reis mesaj attı temudan aldım. Bence sahibindene f5 at 3 saatte bir, 1500 koyanlara da teklif gönder.