Neler Yeni

Yardım SARI SITEDE BIRINDEN APEX ALACAGIM

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
kadir
anlık sinirle canlı desteğe uzman ekibine vs. biraz kötü şeyler söyledim paranın gelmesini bekliyorum hala eğer tekrardan stoklara gelirse stoklayıp bunlara inat 800e falan satıcam
Valla hacım ben 10 gündür bekliyorum hala banka hesabıma yansımadı iade ücreti.(Yapıkredi)

Nezha

80+
Surekli takipteyim hocam ama su sıkıntı var param guvende ile kimse vermek istemiyor bu yuzden alamiyorum
Sadece elden satış demeyip kargo göndermeyi kabul eden ama param güvende istemeyen benim gözümde dolandırıcı olmasa bile en basitinden ticari ahlaka sahip değildir.

Golf 4 R32

80+ Silver
Arkadaslar aari sitede biriyle konusuyorum suan daha dunku stoktan almis apexi daha gelmesi uzun gecer sen benim hesaba eft yap bende adresi degistireyim diyor bende guvenemiyorum dedim sahibindendeki ilani alayim param guvendeli oldugu icin bunu soyledim o arkadasda 3gun icinde kargolamam gerekiyor diyor bide ben adresi 1 defa değiştirebiliyorum sen o aldigin ilani iptal edebilirsin diyor yardik edin bi orta yol bulun kafayi yiyecegim
Sarı site ne snapchat mi? Sahibinden demek çok zor sanki

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ümit
sen eft yap ben seni engelleyim demez tabi.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
kadir
Sadece elden satış demeyip kargo göndermeyi kabul eden ama param güvende istemeyen benim gözümde dolandırıcı olmasa bile en basitinden ticari ahlaka sahip değildir.
Yurtdışından aldığın ürün istisna olabilir.
Garantisiz ürün sonuçta kapalı kutu olarak satıyorsun, bir sıkıntı çıkarsa üstüne almak istemeyebilirsin çok doğal.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
Yav arkadaş ne diye muhatap oluyorsunuz nerden buluyorsunuz bu satıcıları , bi bana denk gelmiyorki böyle satıcılar , dolandırayım kriştek gibi dolansın ortalıkta 😂

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Musa Topçu
Valla hacım ben 10 gündür bekliyorum hala banka hesabıma yansımadı iade ücreti.(Yapıkredi)
papara ile alıyorum genelde 1-2 günde iade oluyor ziraat ile yapmıştım 14 gün sonra gelmişti

Nezha

80+
Yurtdışından aldığın ürün istisna olabilir.
Garantisiz ürün sonuçta kapalı kutu olarak satıyorsun, bir sıkıntı çıkarsa üstüne almak istemeyebilirsin çok doğal.
Tamam da sıkıntı çıkarsa bu adam alınca nasıl iade edecek? Ödeme kendi kartından yapılmadı, sipariş kendi hesabından verilmedi. Bence iyiniyetli biri böyle davranmaz. Sipariş sahibi bensem üstüne kar koyarak satıyorsam alacak kişinin haklarını gözetmeliyim değil mi? Zaten o nedenle en basitinden ticari ahlak sahibi değildir dedim.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
kadir
Tamam da sıkıntı çıkarsa bu adam alınca nasıl iade edecek? Ödeme kendi kartından yapılmadı, sipariş kendi hesabından verilmedi. Bence iyiniyetli biri böyle davranmaz. Sipariş sahibi bensem üstüne kar koyarak satıyorsam alacak kişinin haklarını gözetmeliyim değil mi? Zaten o nedenle en basitinden ticari ahlak sahibi değildir dedim.
Satın almayacak bu kadar basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
Vazgectim hocam o adamdan zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vazgectim o adamdan almayacagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vazgectim hocam zaten

sakın yapmayın parayı alıp da dolandırsa hiçbir şey yapamazsınız

pcbuilder

80+
Şu an 1500 liradan satanlar var, indirimsiz hali 800-900 lira olan bir ürün için fena değil fiyatlar.

Top Bottom