Neler Yeni

Sarı siteden bilgisayar alsam sıkıntı çıkarmı

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Korkuyorum bir yandan acaba bir sıkıntısı olurmu daha önce alan varsa görüşleri nedir

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
Çok riskli. Alacağın şeyde bilgisayar herhangi bir yerden anında arıza çıkabilir belli olmaz. Gidip belki kendin kontrol edersin ama belki yazılımsal bir sorunu olabilir. Örneğin anakarttaki bir pin sıkıntılı olabilir. Birde adamın bilgisayarı ne için sattığınıda bilmek lazım.

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok riskli. Alacağın şeyde bilgisayar herhangi bir yerden anında arıza çıkabilir belli olmaz. Gidip belki kendin kontrol edersin ama belki yazılımsal bir sorunu olabilir. Örneğin anakarttaki bir pin sıkıntılı olabilir. Birde adamın bilgisayarı ne için sattığınıda bilmek lazım.
Baktığım PC lerin çoğunda garantisi devam ediyor bi sorun olurmu garantileri var sonuçta

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
Baktığım PC lerin çoğunda garantisi devam ediyor bi sorun olurmu garantileri var sonuçta
Bilememki eğer bilgisayar üzerindeki parçalarda bir oynama yapıldıysa zaten garantide çöpe gider

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Hocam alırken ürünlerin faturaları tam mı nerden alındı kaç aydır kullanılıyor herhangi bir sorun var mı gerekli testleri atar mısınız kasanın detaylı fotosunu paylaşır mısınız gibi sorular sorun satıcıya zaten sorun varsa geçiştirir ama yoksa da sorun olmaz özelden iletişime geçerseniz bilgi vereyim kendimde satıyorum reklam gibi olmasın buraya yazmayayım.

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
bütçen ne ,ne alıyorsun bi link atar mısın bakayım. Ona göre hem f/p bir şey mi alıyorsun hem de iyi mi? kötümü fikrimi paylaşayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu düşünüyorum

Furkanozr

80+ Silver

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar

Yada bu

Bunun sıfırı daha ucuz zaten
Kral linki varsa atarmısın cidden artık PC sahibi olmak istiyorum

WhoCares

80+ Gold
test amaçlı vs açtık yok sunu denedik yok bunu denedik yaziyorsa ben almam şahsen kullanmadıgını nerden bileceksin alacaksan kapalı kutu al derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,095
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan