0 satanlar genelde hazır sistemleri satıyor ancak 2. el olanlar çok riskli bana kalırsaKorkuyorum bir yandan acaba bir sıkıntısı olurmu daha önce alan varsa görüşleri nedir
Baktığım PC lerin çoğunda garantisi devam ediyor bi sorun olurmu garantileri var sonuçtaÇok riskli. Alacağın şeyde bilgisayar herhangi bir yerden anında arıza çıkabilir belli olmaz. Gidip belki kendin kontrol edersin ama belki yazılımsal bir sorunu olabilir. Örneğin anakarttaki bir pin sıkıntılı olabilir. Birde adamın bilgisayarı ne için sattığınıda bilmek lazım.
bütçen ne ,ne alıyorsun bi link atar mısın bakayım. Ona göre hem f/p bir şey mi alıyorsun hem de iyi mi? kötümü fikrimi paylaşayımParam güvende ile almalıyım dimi
Bilememki eğer bilgisayar üzerindeki parçalarda bir oynama yapıldıysa zaten garantide çöpe giderBaktığım PC lerin çoğunda garantisi devam ediyor bi sorun olurmu garantileri var sonuçta
bütçen ne ,ne alıyorsun bi link atar mısın bakayım. Ona göre hem f/p bir şey mi alıyorsun hem de iyi mi? kötümü fikrimi paylaşayım
Bunu düşünüyorumSON HAFTA İLANDN KALKIYR 1 HAFTALK KAPALI KUTU TEST AMAÇLI AÇTIK - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1072857459
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bunun sıfırı daha ucuz zatenSON HAFTA İLANDN KALKIYR 1 HAFTALK KAPALI KUTU TEST AMAÇLI AÇTIK - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1072857459
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bunu düşünüyorum
Yada buSıfır Rtx3060 R5 3600x üst düzey oyuncu bilgisayarı - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1075399736
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kral linki varsa atarmısın cidden artık PC sahibi olmak istiyorumBunun sıfırı daha ucuz zaten