Neler Yeni

Sarımtırak ve bulanık mönitör

yuzuvoski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
hayırlı akşamlar cümletten abilerim sizden bi konuda yardım almak istiyorum bilgisayarımda ekranım sarımıtırak bi renk var ne yapsam rengini ayarlayamadım biraz bulanık göstermeside cabası ana ekranda falan video izlerken ama oyun girdigim de özellikle pubg benzeri oyunları ultra ayarlarda açmama ragmen ekramında hemen hemen oyunda 1-2 metre sonrasında gözü cok yoran bi bulanıklık ve sarılık var bunu nasıl çözebilirim ekran kartım rtx 3060 ti möniitörum aoc agon AG251FZ 24.5inch 240 hz modeli yardımcı olursanız cok sevinirim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Okan Aslantaș
ekranınız tn panel sarı renk dediğiniz bence ondan kaynaklı. ayrıca 90ppi pixel yoğunluğu var o yüzden bulanık geliyor olabilir. monitör ayarlarından gecikme süresini düşürebilirsiniz. fast fastest tarzı modlar olması lazım onalrı deneyin derim. Varsa srgb modunu da açın renklerin düzelmesi için

yuzuvoski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekranınız tn panel sarı renk dediğiniz bence ondan kaynaklı. ayrıca 90ppi pixel yoğunluğu var o yüzden bulanık geliyor olabilir. monitör ayarlarından gecikme süresini düşürebilirsiniz. fast fastest tarzı modlar olması lazım onalrı deneyin derim. Varsa srgb modunu da açın renklerin düzelmesi için
hocam işin acıgı cok anlamıyorum bu dediklerinden o yüzden yapamadım eger biraz daha açabilirsen zahmet olmazsa cok sevinirim

Top Bottom