Neler Yeni

Yardım Şarj Aleti Markası Ne Olmalı?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Xiaomi telefonum var, 33W şarj aletim bozuldu.

Bunu almak yerine spigen tarzı başka bir markanın 33W veya daha üst şarj aletini alsam aynı hızda doldurur mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçen nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baseus markasının kablosunu kullanıyorum hızlı ve dayanıklı bir kablo. Orjinal kablo bile bir kaç ay sonra tam uç kısımlarından koparken 1 senedir dayandı. Adaptöründe dayanıklı olacağına eminim.
Bütçen yetiyorsa bakabilirsin .

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baseus markasının kablosunu kullanıyorum hızlı ve dayanıklı bir kablo. Orjinal kablo bile bir kaç ay sonra tam uç kısımlarından koparken 1 senedir dayandı. Adaptöründe dayanıklı olacağına eminim.
Bütçen yetiyorsa bakabilirsin .
Baseus kablom var, "powered by anker" yazıyor. Kesinlikle sağlam markalar bu konuda hemfikiriz fakat sormak istediğim şu;

Xiaomi orjinal 33W şarj aleti ile Baseus, Anker, Spigen 33W şarj aletleri aynı hızla doldurur mu? Yazılımsal olarak bir zararları olur mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Alacağın adaptörün sertifikaların bakmalısın. Yüksek hızlı şarj adaptörleri yoğun aksamda iyi koruma sağlamalı yoksa bataryanın ömrünü normalden daha hızlı eritirsin. Yaşandı, denendi ve onaylandı. Paraya kıy, orijinal al.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Kanka orijinal al bence. Hem telefonun sağlığı için hem hızlı şarj olmasına alışmışsındır. Ne kadar ki fiyat olarak ben de note 10 s kullanıyorum da hızlı şarj için

Top Bottom