ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,406 Dahası Reaksiyon skoru 405 Konum Kayseri İsim Yunus Kocabay 11 Şubat 2024 #1 Standoff 2 de 120 fps alıyorum ama bir süre sonra fps düşüyor 60 a kadar bu sorunu nasıl çözerim bilen varmı
Standoff 2 de 120 fps alıyorum ama bir süre sonra fps düşüyor 60 a kadar bu sorunu nasıl çözerim bilen varmı
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,751 11 Şubat 2024 #2 şarjla alakası yok diye düşünüyorum. Varsa da batarya sağlığı kötü olduğundandır. FPS düşme sebebi ısınmadır bence.
şarjla alakası yok diye düşünüyorum. Varsa da batarya sağlığı kötü olduğundandır. FPS düşme sebebi ısınmadır bence.
ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,406 Dahası Reaksiyon skoru 405 Konum Kayseri İsim Yunus Kocabay 11 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: şarjla alakası yok diye düşünüyorum. Varsa da batarya sağlığı kötü olduğundandır. FPS düşme sebebi ısınmadır Devamı için tıklayın... İnternette gördüm pil ve performansın verilerini temizleyince 120 oluyor oynadıkça düşüyor
şahin doğan yazmış: şarjla alakası yok diye düşünüyorum. Varsa da batarya sağlığı kötü olduğundandır. FPS düşme sebebi ısınmadır Devamı için tıklayın... İnternette gördüm pil ve performansın verilerini temizleyince 120 oluyor oynadıkça düşüyor
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,751 11 Şubat 2024 #4 ByDolph yazmış: İnternette gördüm pil ve performansın verilerini temizleyince 120 oluyor oynadıkça düşüyor Devamı için tıklayın... Şarjda oynadığın zaman FPS düşüyor mu?
ByDolph yazmış: İnternette gördüm pil ve performansın verilerini temizleyince 120 oluyor oynadıkça düşüyor Devamı için tıklayın... Şarjda oynadığın zaman FPS düşüyor mu?
ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,406 Dahası Reaksiyon skoru 405 Konum Kayseri İsim Yunus Kocabay 11 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 şahin doğan yazmış: Şarjda oynadığın zaman FPS düşüyor mu? Devamı için tıklayın... Hiç denemedim ama galiba düşer
şahin doğan yazmış: Şarjda oynadığın zaman FPS düşüyor mu? Devamı için tıklayın... Hiç denemedim ama galiba düşer
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,751 11 Şubat 2024 #6 ByDolph yazmış: Hiç denemedim ama galiba düşer Devamı için tıklayın... O zaman batarya ile alakalı değildir. Isınma veya yazılımsaldır.
ByDolph yazmış: Hiç denemedim ama galiba düşer Devamı için tıklayın... O zaman batarya ile alakalı değildir. Isınma veya yazılımsaldır.
ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,406 Dahası Reaksiyon skoru 405 Konum Kayseri İsim Yunus Kocabay 11 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 şahin doğan yazmış: O zaman batarya ile alakalı değildir. Isınma veya yazılımsaldır. Devamı için tıklayın... Bir tek standoff 2 de yaşıyorum bu sorunu
şahin doğan yazmış: O zaman batarya ile alakalı değildir. Isınma veya yazılımsaldır. Devamı için tıklayın... Bir tek standoff 2 de yaşıyorum bu sorunu