Neler Yeni

Yardım ŞARJ EDİLEBİLİR PİL VE ŞARJ CİHAZI

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Selamın aleyküm arkadaşlar. Az önce Xbox 9 nesil controller aldım garanti'den 500 TL Bonus puanım var bunun için şarj edilebilir pil ve şarj cihazı arıyorum pilleri zaten duracell alacağım ama şarj standı konusunda pek bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada puanı Hepsiburada veya n11 üzerinden kullanabiliyorum şimdiden teşekkürler.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun mah değeri düşük hocam. En az 2100 lük tercih etmen lazım ki şarj edilebilir olmasının bir mantığı olsun. Ben GP nin 2700 lük olanını kullanıyorum rahat oluyor.
3600 e kadar destekliyor diyor. Yada direk Xbox on kendi şarj edilebilir tek parça pilini mi alsam o da kabloyla beraber bin TL falan

HDogus

80+ Bronze
3600 e kadar destekliyor diyor. Yada direk Xbox on kendi şarj edilebilir tek parça pilini mi alsam o da kabloyla beraber bin TL falan
Desteklemesini demedim hocam yanında verdikleri pilin kapasitesi düşük. 1300 mah veriyor oda senin işine yaramaz.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Desteklemesini demedim hocam yanında verdikleri pilin kapasitesi düşük. 1300 mah veriyor oda senin işine yaramaz.
Olmadı sonradan 2500 lük şarj edilebilir alırım çünkü bazı yorumlarda GP nin kendi markası olmayan pillere iyi şarj etmediğini yada hiç şarj etmediğini okudum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
https://ty.gl/jbfooirh0llyf

Bunu alıp 500 TL kupon uygulayıp kalan 900 ü de 3 taksit yapmayı düşünüyorum çünkü duracell de aklım kaldı ona o parayı vereceğime bunu 3 taksitle almak mantıklı geldi. Diğer markalara pek ısınamadım. Sne ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığınız GP recyko e411 modelini aldım 500 TL Bonus kullandım bana toplam 181 TL ye geldi 🤌🏻🤌🏻

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
https://ty.gl/jbfooirh0llyf

Bunu alıp 500 TL kupon uygulayıp kalan 900 ü de 3 taksit yapmayı düşünüyorum çünkü duracell de aklım kaldı ona o parayı vereceğime bunu 3 taksitle almak mantıklı geldi. Diğer markalara pek ısınamadım. Sne ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığınız GP recyko e411 modelini aldım 500 TL Bonus kullandım bana toplam 181 TL ye geldi 🤌🏻🤌🏻
hayırlı olsun güzel ürün sarj süresi dert olmaz 2600 2600 az değil ve sarj edilebiliyor 4 pil ile geliyor güzel seçim.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Top Bottom