HDogus 80+ Bronze Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 1,180 5 Temmuz 2023 #14 Orjinal adaptörü nerden almıştın hocam? Eğer apple,vatan,teknosa gibi yerlerden almadıysan genelde sahte olabiliyor.
Orjinal adaptörü nerden almıştın hocam? Eğer apple,vatan,teknosa gibi yerlerden almadıysan genelde sahte olabiliyor.
zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,972 Dahası Reaksiyon skoru 3,353 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 5 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 CptSpork yazmış: Doğrudan duvar prizinde şarj edince daha çok ısınıyor. Akım korumalı uzatma prizlerinde şarj edin hiç ısınmıyor. Devamı için tıklayın... Akım korumalı prizden şarj ediyorum hocam Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Temmuz 2023 HDogus yazmış: Orjinal adaptörü nerden almıştın hocam? Eğer apple,vatan,teknosa gibi yerlerden almadıysan genelde sahte olabiliyor. Devamı için tıklayın... Yukarıda belirttim
CptSpork yazmış: Doğrudan duvar prizinde şarj edince daha çok ısınıyor. Akım korumalı uzatma prizlerinde şarj edin hiç ısınmıyor. Devamı için tıklayın... Akım korumalı prizden şarj ediyorum hocam Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Temmuz 2023 HDogus yazmış: Orjinal adaptörü nerden almıştın hocam? Eğer apple,vatan,teknosa gibi yerlerden almadıysan genelde sahte olabiliyor. Devamı için tıklayın... Yukarıda belirttim
zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7,972 Dahası Reaksiyon skoru 3,353 Yaş 25 İsim Mertcan İlgilendiği Kategoriler Kripto 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Bugün tekrar oldu dostlar %87 seviyesinde. Ve 20W orijinal adaptör kullanıyorum.