Çok yavaş değil hocamSelam arkadaşlar Poco x3 pro kullanıyorum normalde 33w hızlı şarj var telefonda dün custom rom'a geçtim PixelOs kullanıyorum şuan ve telefonu şarja taktım. Ampere uygulamasından bakıyorum değerleri ss olarak aşağıya ekliyorum çok yavaş mı şarj oluyor ben mi anlamadım?
Yada akıllı adaptördür, rom adaptöre hızlı şarj için sinyal göndermiyordur. Her şey mümkün.Gerçekten bu roma geçtiğimden bu yana rahatlık varmış gibi hissediyorum telefon çok çok çok daha akıcı rahat kullanılabilir bi hale geldi miui'ın hantallığını buna geçene kadar pek fark edememiştim ve şuan bu şarj durumu yüzünden de bu romdan vazgeçmek istemiyorum hocam. + Olarak google fotoğraflarda pixel telefon olarak gördüğünden sınırsız ücretsiz depolama veriyor google.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce durum normal mi yoksa bir anormallik var mı? Romu yeni kurduğumdan dolayı pil henüz tam verimle çalışamıyor olabilir mi?
Çok sıcak, 35 olmalı.39-40 derece arasındaydı.
Diğer forumlarda vb rom kurduktan sonra şarj yavaş olan insanların konularına baktım telefona hızlı şarj için bir dosya flashlayıp tanımasını sağlıyorlar sanırım ama konular hiç güncel olmadığından açıkçası o eski şeyleri denemek pek yemedi. Tavsiyeniz ne olur?Yada akıllı adaptördür, rom adaptöre hızlı şarj için sinyal göndermiyordur. Her şey mümkün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sıcak, 35 olmalı.
Saf, pixel experience denemen.Tavsiyeniz ne olur?
Stable olan son sürümü denediğimde overheating problemi yaşadığım için PixelOs'a geçiş yapmıştım hocam telefon cayır cayır yanıyordu resmen pixel experience kullanırkenSaf, pixel experience denemen.
Stable olanlardan dene..Xiaomi POCO X3 Pro (vayu) - PixelExperience
Xiaomi POCO X3 Pro (vayu) - PixelExperienceget.pixelexperience.org
İlk bir kaç gün olması normal. Sonradan düzeliyor, batarya optimizasyonu ve listeleme yapıyor. 3. gün gibi geçiyor genelde ısınma durumu.resmen pixel experience kullanırken
Pixel experience kurup tekrar ampere'den ss atacağım birazdan size.İlk bir kaç gün olması normal. Sonradan düzeliyor, batarya optimizasyonu ve listeleme yapıyor. 3. gün gibi geçiyor genelde ısınma durumu.
Hocam şuan pixel experiencedeyim ampere'de 43 derece gözüküyor telefon ve şarja taktığımda 280 mAh gibi düşük bir değer gösteriyor büyük ihtimalle dediğiniz optimize olma sürecinden sonra net bi veri görebileceğim.İlk bir kaç gün olması normal. Sonradan düzeliyor, batarya optimizasyonu ve listeleme yapıyor. 3. gün gibi geçiyor genelde ısınma durumu.
Eğer optimize olursa bana da yazar mısın merak ettimHocam şuan pixel experiencedeyim ampere'de 43 derece gözüküyor telefon ve şarja taktığımda 280 mAh gibi düşük bir değer gösteriyor büyük ihtimalle dediğiniz optimize olma sürecinden sonra net bi veri görebileceğim.