Yardım Şarjı uzun giden telefon önerisi

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,436
Arkadaşlar şirket için alınacak el terminali görevini görecek bir telefon arıyoruz , şarjı uzun gitmeli ve darbelere karşı dayanıklı olmalı tüm önerilere açığım , tam bir bütçe belirlemedik ben 2 aralık vereceğim onlara göre önerirseniz güzel olur.
Düşük bütçe: 10000-20000TL
Yüksek bütçe: 20000-40000TL

Bu 2 bütçe aralığında önerebileceğiniz telefonlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

Samsung Galaxy A sersini önerebilirim hocam a36 a56 gibi hem piyasada çok fazla bulunabilir hemde batarya konusunda işinize yarayacağını düşünüyorum

Samsung Galaxy A sersini önerebilirim hocam a36 a56 gibi hem piyasada çok fazla bulunabilir hemde batarya konusunda işinize yarayacağını düşünüyorum
A36 ve A56 ilgimi çekti benimde bataryası 10 saat civarını çıkarmalı en az. Babama A36 alalım diyiyorum oda gitmiş kafayı TANK telefonlara takmış 40k lira civarında olanların o fiyatı hakettiğini düşünmediğimden vazgeçirmeye çalışıyorum umarım vazgeçer..

A36 ve A56 ilgimi çekti benimde bataryası 10 saat civarını çıkarmalı en az. Babama A36 alalım diyiyorum oda gitmiş kafayı TANK telefonlara takmış 40k lira civarında olanların o fiyatı hakettiğini düşünmediğimden vazgeçirmeye çalışıyorum umarım vazgeçer..

Hocam sanırım sizin peder tek seferlik alalım sağlam alalım gibisinden düşünüyor, ( beni yanlış anlamayın )

aslında A36 tarzı telefonlar için böyle sağlam kılıflar mevcut ondan takarsınız herhangi bi düşmede bişey olucağını düşünmüyorum gerçi telefonu vediğiniz kullanıcıya kalmış nasıl olsa benim değil diyip kıradabilir.

Hocam sanırım sizin peder tek seferlik alalım sağlam alalım gibisinden düşünüyor, ( beni yanlış anlamayın )

aslında A36 tarzı telefonlar için böyle sağlam kılıflar mevcut ondan takarsınız herhangi bi düşmede bişey olucağını düşünmüyorum gerçi telefonu vediğiniz kullanıcıya kalmış nasıl olsa benim değil diyip kıradabilir.
Evet mantıklıda diyor ama işlemcisine giriyorum tekli çekirdekte 600 çokluda 1800 veriyor yani rezaltede yakın bir performans... Ömrünün çok uzun süreceğini sanmıyorum o telefonun işlemci kaynaklı.

Şimdi zırhlı kılıf olayını anlattım kafası yattı gibi bakacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,750
Üyeler
185,946
Son üye
arifll
Geri