Şarjı

Arkadaşlar geçenlerde yurtdışı mi 11t telefon satın aldım, yanında orjinal şarj cihazını vermedi satıcı. Zaten bildiğiniz gibi kutusuz satılıyor bunlar.
Cihazın orjinalinde 67watt xiaomi turbo şarj cihazı geliyor ve yanlış hatırlamıyorsam 30 dakikada full dolduruyor. Bende letgo'da satılan 67w şarj cihazlarından bir tane satın aldım, görünüm olarak aynen orjinali gibi görünüyor. Fakat 50dakikada %40 ancak şarj edebildi, telefona takınca hızlı şarj yazısı çıkıyor.

Dün arkadaşın kendi telefonun kutusundan çıkan 33w şarj cihazı ile denedim, dakikada %2 artıyor ve turbo yazısı çıkıyor, toplamda 50 dakika civarına doldurur. Yani benim satın aldığım bundan da yavaş, boş yere 250 lira para verdik.

Bu şarj cihazının orjinalini sizce nerede bulabilirim? Bazı yerlerde orjinal diye 500-600 liraya satıyorlar ama şarj cihazına o kadar para verilmez. Var mıdır bir öneriniz?

Gelecekte konuyu okuyanlara not olsun, adamlar %100 orjinal, turbo şarj diye satıp düpedüz dolandırıcılık yapıyor. Dıştan orjinalinden farkı yok, içten orjinali ile alakası yok.
Xiaomi Gan Type-C 65W Şarj Adaptörü

Satıcı olarak hepsiburadayı seç

65w
Type c
Orijinal
Gan teknolojili

Fiyat yüksekse başka üreticilere bak

(65w destekli kablo şart)

Hocam sağol ama google'a yazıp ürün bulmak değil olay, uygun fiyatlı bir çözüm var mı diye konuyu açtım. Yoksa ben de 20 tane ürün bulurum ama bir tane şarj cihazına o kadar para vermek mantıksız geliyor. 500 lira hesap öderim, afiyet olsun der önemsemem. Ama şarj cihazına o kadar para vermek istemiyorum.
Dolaptan 67w şarj cıhazı bakabilirsiniz kablolu 300tl civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,388
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri