Ne istiyon sen?İşte arkadaşlar Hakan beni anladı. İşte tam bu şarkılar gibi olmasın.
Saçma Türk pop ve arabesk önermeyin lütfen.
Yani gençlerin çok dinlediği akım olan saçma şarkılar türünden veya kahretsiz dünya, sevemedim seni, sen bıraktın beni tarzı şeyler de sevmem.
Güzel bir şeyler önerin ama yavaş olun. Önerecekseniz lütfen tek mesajda önerin.
Şarkılar kötü değil ama benlik değil. Daha hızlı. Ekşın. Annadın sen. Ama şarkıdan anlıyon sen.
Senin Ceg'ini seveyim.
Böyle mi hocam
+1 diyorum adam düzgün müzik istemiş gidiyor keko müzigi atıyor 3 yaşında ergen velet tipler geliyor bir şey bilmeden forum nedir bilmiyor burayı mizah sayfası zannediyorForumun kalitesi epey düşmüş. Bu tür konulara gelen cevapların bazıları mesaj kasmak için saçma öneriler veya coğu troll komik sanılan cevaplar oluyor. Adam akıllı öneri yapan nadir çıkıyor
Tm.+1 diyorum adam düzgün müzik istemiş gidiyor keko müzigi atıyor 3 yaşında ergen velet tipler geliyor bir şey bilmeden forum nedir bilmiyor burayı mizah sayfası zannediyor
Aga ne tür dinliyon rap sevmiyon mu ona göreŞarkılar kötü değil ama benlik değil. Daha hızlı. Ekşın. Annadın sen. Ama şarkıdan anlıyon sen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin Ceg'ini seveyim.
Hepsini de listeme aldım.
Adamın önerdiği şarkıya bak bu arkadaşımızıda üstün mizah seviyesinden dolayı tebrik ediyoruz