şarkı yaptım sizce nasıl olmuş?

Bence hiç bırakma denedikçe en iyisini yapacaksın birgün. Yapıcı eleştrileri kendine al diğerlerini g.btir et onların ne sana ne kendilerine faydası var. Bizim Bursa'dan çok rapçi çıktı çakal vs yıllar öncesinde bir kaç rapçi arkadaşım olmuştu yavaştan o ortama girince onlarla ortak birşeyler yaptıkça gelişirsin dostum başarılar.

Bence hiç bırakma denedikçe en iyisini yapacaksın birgün. Yapıcı eleştrileri kendine al diğerlerini g.btir et onların ne sana ne kendilerine faydası var. Bizim Bursa'dan çok rapçi çıktı çakal vs yıllar öncesinde bir kaç rapçi arkadaşım olmuştu yavaştan o ortama girince onlarla ortak birşeyler yaptıkça gelişirsin dostum başarılar.

teşekkür ederimm

evet biraz öyle oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sözleri bende anlamlı yazmak istiyorum fakat 16 yaşımda, çok bir tecrübem yok hayata dair yani max bu kadar anlamlı oluyor :)
ünlü yazarların şiirlerini okuyabilirsiniz hocam kafiye ve anlam dolu cümleler için güzel olabilir

Geri