Neler Yeni

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

TamerKs

80+ Silver
Çoğunluk bunu önümüze sunuyor ne yapmamı bekliyorsun?
bir yapmamı emretmem ne haddime canım sadece öyle bir ithamda bulunarak bütün hocaların hakkına girmiş olduğunu hatırlatmak istedim. Hayatında kaç hoca gördün? 30? 40? fazlası olur mu? neye dayanarak hepsine öyle çirkin bir yargıda bulunuyorsun bizim mahalledeki doğru hocanın ne suçu var?

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
bir yapmamı emretmem ne haddime canım sadece öyle bir ithamda bulunarak bütün hocaların hakkına girmiş olduğunu hatırlatmak istedim. Hayatında kaç hoca gördün? 30? 40? fazlası olur mu? neye dayanarak hepsine öyle çirkin bir yargıda bulunuyorsun bizim mahalledeki doğru hocanın ne suçu var?
Kardeşim elbetki aralarında kötüler olmuyor ama bunu anlatırken nasıl yazmamı bekliyorsun? Ne yazmışım bak ne varsa hacı hocadan çıkıyor demişim ama bunu okurken anla sen ben tüm taciz olayları hacı hocadan çıkıyor dememişim.Ama önümüze çıkan haberler duyulanlar bu yönde.

TamerKs

80+ Silver
"Hocaların insanları kandırmak için çıkarlarını din ile bütünleştirmeleri" ve "çoğu hoca" dediğini okumuştum. İçindeki sesi tahmin mi edelim apaçık genelleme yaptın ve çoğunluk kötü dedin şimdi de iyileri var tabi diyorsun.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Çoğunluktan kastım diğer kişiler değil çoğu hoca.Emin ol aklımı kullanabiliyorum senin gibi her önüme geleni doğru kabul etmiyorum.
Bizim mahhalledeki hoca babam tanır 40 senedir hoca bir yanlışını görmedik hiç bir zaman çoğul olarak yargılama

• Hahaha
Reaksiyonlar: Meuf

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Bizim mahhalledeki hoca babam tanır 40 senedir hoca bir yanlışını görmedik hiç bir zaman çoğul olarak yargılama
Yukarıdaki yazdığımı oku.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Hocaların insanları kandırmak için çıkarlarını din ile bütünleştirmeleri" ve "çoğu hoca" dediğini okumuştum. İçindeki sesi tahmin mi edelim apaçık genelleme yaptın ve çoğunluk kötü dedin şimdi de iyileri var tabi diyorsun.
Kardeşim anlatamıyorum galiba çoğu hoca ne demek hepsini kapsıyor din ile butunlestirme dediğimde de hepsi demedim?

TamerKs

80+ Silver
Yukarıdaki yazdığımı oku.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim anlatamıyorum galiba çoğu hoca ne demek hepsini kapsıyor din ile butunlestirme dediğimde de hepsi demedim?
çoğunluk kelimesi yarısından fazla demektir. Neyse daha fazla zaman kaybetmeyeceğim (y)

alex jensen

80+ Silver
Çünkü amaç dindar nesiller yetiştirmek. Lakin İmam-hatipten çıkıp da ateist olmayanı görmedim. Geri tepiyor. Dinsiz nesiller yetiştiriyorlar.
o konuda haklısın ama gülşen sanatçı falan değil düşünsene çocuğun varken arkadaşının kucağına oturuyorsun ve sana şaplak atıyor

alex jensen

80+ Silver

Sagittarius

80+ Silver
Bende imam-hatip ortaokulu olarak okudum bikere o dilini tutsun okumayanlar boş boş laf yapmasın Cinsel olarak azıuyorsun çünkü 30 tane testisli adamın ortasında oluyorsun LGBT ile İmam-Hatip alakası yok İmam Hatip leri karalamaya yönelik boş sözler bukadar Ciddiye alınacak bir şey yok kendi değerini düşürüyor Ateist olanlar var İmam Hatip çıkıp ama bu demek değildirki imam hatip ler kötü gitmeyen kimse laf yapmasın İmam Hatip olan okulda disiplin yok ise orada her şey olur ben 2 İmam Hatip okudum ilk gittiğim dandik mahalle okuluydu 2 kız tecavüze uğramışti öğrenciler tarafından bunlar yalnız isim kirletiyor sonra babam beni notuma göre 3KM uzaktaki nitelikli bir okula verdi orada her şey normaldi ama ben Arapça dersini pek sevmedim kişisel kararım çünkü benlik değildi ve anlaması güçtü onun dışında güzel Kur an okurdum ben lisede bozuldum ki onada 2 sene gidip bıraktım

Top Bottom