Neler Yeni

Şarkıcının siyasi görüşünden dolayı onun şarkısını dinlememek.

BIGGZ

80+ Bronze
Genelde öyle bir şey yapmam ancak twitter ina girip, teröre destek verdiğini öğrendiğim çok şarkıcı oldu.
Siyasî görüşüne bağlı değil de teröre bakışına bağlı olarak yargılıyorum ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Genelde öyle bir şey yapmam ancak twitter ina girip, teröre destek verdiğini öğrendiğim çok şarkıcı oldu.
Siyasî görüşüne bağlı değil de teröre bakışına bağlı olarak yargılıyorum ben.
En doğrusu bu gibi düşünüyorum.(sanırım)
Fakat sanatçıların bir dedikleri diğer dediklerini bazen tutmuyor ona ne diyeceksiniz?
(örnek)
(bu videoyu yükleyen bir arkadaşım)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
peki ya toplum içinde yanlış anlaşılma korkusu yok mu sizde?
Açıkçası yok zaten beni yanlış anlıcak insanlarla takılmam mesela benim en yakın arkadaşlarımdan biri khontkar hater ı ama ben bayılırım ama ne ben ona ne o bana laf yapar saygımız var fikirlerimize fikrinize saygı duymayan insanlar ile takılmayın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,902
İsim
Mert Can Ergün
ak parti ye yakinliği olanları dinliyormusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
ak parti ye yakinliği olanları dinliyormusun
sesi güzelse evet.
burdaki konu akp ve chp meselesi değildir
her taraftan her görüşten sanatçıyı dinlerim ve siyasi görüşüm benimle seçim sandığı arasındadır ve gücenmeyin fakat sizi ilgilendirmezidir umarım doğru anlatmışımdır .

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Şarkıcının siyasi görüşü yüzünden değil ama şarkılarında siyasi görüşüme uygun olmayan cümleler varsa dinlemem. Şarkıcıdan çok şarkının içeriğine bakarak seçerim. Bu şöyle bütün şarkılarının dinlemem demem ama bu şarkı da bu var o yüzden dinlemem derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Açıkçası yok zaten beni yanlış anlıcak insanlarla takılmam mesela benim en yakın arkadaşlarımdan biri khontkar hater ı ama ben bayılırım ama ne ben ona ne o bana laf yapar saygımız var fikirlerimize fikrinize saygı duymayan insanlar ile takılmayın
sanırım gerçekten de haklısınız ama arkanızdan da sövüyorlar veya o kişiyle zıtlaşıyoruz bu da sanırım kötü bir durum.

BIGGZ

80+ Bronze
En doğrusu bu gibi düşünüyorum.(sanırım)
Fakat sanatçıların bir dedikleri diğer dediklerini bazen tutmuyor ona ne diyeceksiniz?
(örnek)
(bu videoyu yükleyen bir arkadaşım)
Dönemlere göre fikir akımları ortaya çıkabilir, insanlar bunun doğru mu yanlış mi olduğunu kavrayamayabilir ancak günümüzde kimin ne olduğu açıkça ortada.
Internet ile her şey ortaya dökülüyor; günümüzde propaganda olmuyor değil, hatta büyük propagandalar yine yürütülüyor ancak terör kısmında açıkça deliller sabit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Şarkıcının siyasi görüşü yüzünden değil ama şarkılarında siyasi görüşüme uygun olmayan cümleler varsa dinlemem. Şarkıcıdan çok şarkının içeriğine bakarak seçerim. Bu şöyle bütün şarkılarının dinlemem demem ama bu şarkı da bu var o yüzden dinlemem derim.
şarkı değil de sanki şarkıcıyı konuşuyoruz. Şöyle anlatayım X partisinin seçim müziğini söyleyen kişinin farklı şarkısını dinler misiniz onu merak etmiştim.

war20anty

80+ Bronze
Sesi güzelse dinlerim niye dinlemeyeyim? Parti fark etmez. Ama teröre destek veren, terörün siyasi bir yanı olan partiye oy veren adamı dinlemem. Adam asker, polis vuruyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
şarkı değil de sanki şarkıcıyı konuşuyoruz. Şöyle anlatayım X partisinin seçim müziğini söyleyen kişinin farklı şarkısını dinler misiniz onu merak etmiştim.
Şöyle dinlerim ama yaptığı şarkıya bağlı içinde o partinin zihniyetini barındıran en ufak bir harf bile varsa yanından bile geçmem o şarkının.

Top Bottom