veya ölen sanatçılar?yabancı şarkı türkü Anadolu rock müziklerini dinleyin
Konunuzdaki şu yeri düzeltirseniz veya kaldırırsanız memnun olurum.sizin bu denli rahatsız olacağınızı bilsem öyle yazmazdım, dilerseniz bu tartışmayı bitirelim teşekkürler.
Solcu diye Engin Nurşani dinleyip sırf RTE'yle sohbeti var diye Neşet Ertaş'ı dinlememek
En doğrusu bu gibi düşünüyorum.(sanırım)Genelde öyle bir şey yapmam ancak twitter ina girip, teröre destek verdiğini öğrendiğim çok şarkıcı oldu.
Siyasî görüşüne bağlı değil de teröre bakışına bağlı olarak yargılıyorum ben.
Açıkçası yok zaten beni yanlış anlıcak insanlarla takılmam mesela benim en yakın arkadaşlarımdan biri khontkar hater ı ama ben bayılırım ama ne ben ona ne o bana laf yapar saygımız var fikirlerimize fikrinize saygı duymayan insanlar ile takılmayınpeki ya toplum içinde yanlış anlaşılma korkusu yok mu sizde?
sesi güzelse evet.ak parti ye yakinliği olanları dinliyormusun
sanırım gerçekten de haklısınız ama arkanızdan da sövüyorlar veya o kişiyle zıtlaşıyoruz bu da sanırım kötü bir durum.Açıkçası yok zaten beni yanlış anlıcak insanlarla takılmam mesela benim en yakın arkadaşlarımdan biri khontkar hater ı ama ben bayılırım ama ne ben ona ne o bana laf yapar saygımız var fikirlerimize fikrinize saygı duymayan insanlar ile takılmayın
Dönemlere göre fikir akımları ortaya çıkabilir, insanlar bunun doğru mu yanlış mi olduğunu kavrayamayabilir ancak günümüzde kimin ne olduğu açıkça ortada.En doğrusu bu gibi düşünüyorum.(sanırım)
Fakat sanatçıların bir dedikleri diğer dediklerini bazen tutmuyor ona ne diyeceksiniz?
(örnek)
(bu videoyu yükleyen bir arkadaşım)
şarkı değil de sanki şarkıcıyı konuşuyoruz. Şöyle anlatayım X partisinin seçim müziğini söyleyen kişinin farklı şarkısını dinler misiniz onu merak etmiştim.Şarkıcının siyasi görüşü yüzünden değil ama şarkılarında siyasi görüşüme uygun olmayan cümleler varsa dinlemem. Şarkıcıdan çok şarkının içeriğine bakarak seçerim. Bu şöyle bütün şarkılarının dinlemem demem ama bu şarkı da bu var o yüzden dinlemem derim.
Şöyle dinlerim ama yaptığı şarkıya bağlı içinde o partinin zihniyetini barındıran en ufak bir harf bile varsa yanından bile geçmem o şarkının.şarkı değil de sanki şarkıcıyı konuşuyoruz. Şöyle anlatayım X partisinin seçim müziğini söyleyen kişinin farklı şarkısını dinler misiniz onu merak etmiştim.