kırık çocuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bahsettiğim HP 350 G1 dizüstü bilgisayarıma SSD aldım fakat DVD ROM yerine CADDY ile takmıştım.Bu konuyu geçiyorum,okumak isteyenler bakabilir.
donanimarsivi.com
Benim şimdi sormak istediğim DVD ROM girişine SSD taktığım (sata2) için olması gerekenden daha alt bir okuma-yazma hızı alıyorum.SATA 2 girişini bir şekilde SATA 3'e çevirebilir miyim?
Yoksa bu bahsettiğim imkansız bir şey mi ya da bu denli bir dizüstü bilgisayar için değmez mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.
Daha önce bahsettiğim HP 350 G1 dizüstü bilgisayarıma SSD aldım fakat DVD ROM yerine CADDY ile takmıştım.Bu konuyu geçiyorum,okumak isteyenler bakabilir.
HP 350 G1 SSD
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hayırlı olsun herkese,güzel bir ortam oluştu. HP 350 G1 model dizüstü bilgisayarım var.HDD arızası verdi. ( boot device not found-3F0 ) Ne yapsam da hard diski bir türlü çalıştırmadım.Bende SSD almaya karar verdim.480 GB kingston SSD aldım ve DVD ROM yerine CADDY...
donanimarsivi.com
Benim şimdi sormak istediğim DVD ROM girişine SSD taktığım (sata2) için olması gerekenden daha alt bir okuma-yazma hızı alıyorum.SATA 2 girişini bir şekilde SATA 3'e çevirebilir miyim?
Yoksa bu bahsettiğim imkansız bir şey mi ya da bu denli bir dizüstü bilgisayar için değmez mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.