Neler Yeni

Sata 3 sabit disk sorunu

MuratBCKO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Böcekoğlu
Geçen haftalarda bir bilgisayar topladım ama ben birleştirmedim vakit olmadığı için aldığım yere toplattım fakat sata 3 disk şu an görünmüyor isim atamayı denedim yok bide bakarım aygıt yöneticisinde de gözükmüyor başka çözümü var mı yoksa adamlar kabloyu takmayı mı unutmuşlar?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Geçen haftalarda bir bilgisayar topladım ama ben birleştirmedim vakit olmadığı için aldığım yere toplattım fakat sata 3 disk şu an görünmüyor isim atamayı denedim yok bide bakarım aygıt yöneticisinde de gözükmüyor başka çözümü var mı yoksa adamlar kabloyu takmayı mı unutmuşlar?
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?

MuratBCKO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Böcekoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Şu an atamam dostum çalışıyorum fakat akşama bakıcam ne olması lazım biraz aydınlatırsan. Takılı ise orda gözükmesi mi gerekiyor?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şu an atamam dostum çalışıyorum fakat akşama bakıcam ne olması lazım biraz aydınlatırsan. Takılı ise orda gözükmesi mi gerekiyor?
Ekran görüntüsü atın işiniz bitince.

MuratBCKO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Böcekoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım takılmamış pek bilgim yok
Disk Yönetimi 10.05.2021 23_25_12.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,092
Üyeler