bütçe nedir istersen m2 ssd alıp x1 dönüştürücü al x1 slotuna tak kullan 1000 mb hız alırsın.Merhabalar bilgisayarıma sata 3 ssd almayı planlıyorum ama pek bilgim yok yardımcı olurmusunuz
anakart modeli
ASUS PRIME B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX Anakart
M2M0kc0657232e8
x1 slotuna takıcaksın hocam sen x1 slotuda var.5 k civarı bütce mevcut bi slotunda m2 ssd takılı 3 tanede sata 3 boş diye biliyorum
pek anlamadığım için soruyorumda x1 nedir acaba
e peki sata 3 almaya gerek kalmadan m2 alıp dönüştürücüyle takarsam oluyo yani vede sıkıntı çıkartırırmı sence?buradan bakabilirsin.Çözüldü: Anakartaki PCI-e slotları ne işe yarar?
Herkese merhabalar. Anakartım ASUS H81M-K. Anakartımda ekran kartı taktığım slotu altında ekran kartına benzer fakat ondan çok küçük olan 2 slot gördüm. İnternette anakartımın özelliklerine baktığımda Genişleme Yuvaları 1 X PCI-e X16 2 X PCIE 2.0 X1 yazdığını gördüm. Bu slotlar nedir? İnternette...www.technopat.net
sorun olmaz hocam.e peki sata 3 almaya gerek kalmadan m2 alıp dönüştürücüyle takarsam oluyo yani vede sıkıntı çıkartırırmı sence?
1 tb yetermi sana?teşekkürler ssd olarak kingston düşünüyorum yine mantıklı mı ?
kioxiia g2 alabilirsin 2 tb istersen.2 tb bakıyorum 1 tb ile 2 sene dayandım ama en kötü 1 tb