Sata mı almalıyım yoksa M.2 ssd mi?

SiHoutte

80+
Reaksiyon skoru
67
Merhaba dostlar şuan sistemimde ana disk olarak 500 gb lık XPG SX8200 PRO M.2 SSD'sini kullanıyorum ama artık 500 gb yetmiyor ve 1TB lık bir ssd daha almak istiyorum.Anakartımın soğutuculu slotunda 500 GB lık m.2 im var.Yeni bir M.2 ssd alacağım ve eğer m.2 ssd alırsam bunu ekran kartının yanındaki soğutucusuz yuvaya takmam gerekecek.Sizce M.2 mi almalıyım yoksa ısınmasın diye SATA mı almalıyım.

Almayı düşündüğüm ssdler;

Merhaba dostlar şuan sistemimde ana disk olarak 500 gb lık XPG SX8200 PRO M.2 SSD'sini kullanıyorum ama artık 500 gb yetmiyor ve 1TB lık bir ssd daha almak istiyorum.Anakartımın soğutuculu slotunda 500 GB lık m.2 im var.Yeni bir M.2 ssd alacağım ve eğer m.2 ssd alırsam bunu ekran kartının yanındaki soğutucusuz yuvaya takmam gerekecek.Sizce M.2 mi almalıyım yoksa ısınmasın diye SATA mı almalıyım.

M2 alacak kadar paran varsa konuşmanın anlamı yok

m.2 al bunu soğutuculuya takarsın veya soğutucu satılıypr alabilirsin

Paran varsa m.2 daha iyidir birde anakartında 2 m.2 ssd takılabiliyorsa m.2 ama yoksa paran veya yer yoksa sata alabilirsin.

çok paran varsa m2 ssd al

ama 1 tb depolama için 1500 tl vermem ben şahsen oyun oynadığım için

ama render vs uğraşcaksan m2 alıcan

çok paran varsa m2 ssd al

ama 1 tb depolama için 1500 TL vermem ben şahsen oyun oynadığım için

ama render vs uğraşcaksan m2 alıcan
Ya ben şahsen Harddisklerin yavaşlığından ve aldığım kalitesiz 1 tblık ssdlerden çok çektim.O yüzden direk Samsung alıp kafamın rahatına bakmak istiyorum.

Ya ben şahsen Harddisklerin yavaşlığından ve aldığım kalitesiz 1 tblık ssdlerden çok çektim.O yüzden direk Samsung alıp kafamın rahatına bakmak istiyorum.
bütçe meselesi hocam

samsung kalitesi zaten tartışılmaz

Hocam ısınır ama zarar verecek düzeyde değil.
Ha paran varsa şunu da al ekstrada

M2 Alacak paran varsa al derim.
M2ler hız konusunda Sataları parçalar.

Geri