Amaç sadece oyun ise HDD tercih edilebilir ama SSD derseniz oyun için Kingston, SanDisk tercih edilebilir.bende 250 m2 ssd var ama cs valo PUBG derken yetmiyor o yüzden sata ssd alıcam 250 veya 480gb siz ne marka önerirsiniz.
480/500gb kioxia/kingston/samsung/sandiskbende 250 m2 ssd var ama cs valo PUBG derken yetmiyor o yüzden sata ssd alıcam 250 veya 480gb siz ne marka önerirsiniz.
hocam hdd benden uzak allaha yakın olsun bende 2 adet 250 var takınca hayvan gibi ses geliyor ve soba gibi ısınıyor söktüm kullanmıyorum o yüzdenAmaç sadece oyun ise HDD tercih edilebilir ama SSD derseniz oyun için Kingston, SanDisk tercih edilebilir.
ses fln çıkarmıyor değilmiben dun samsungun 500 gb 870 evo sata ssd sini aldım cok memnunum param olsaydı 1 tb alirdim
Hocam sırf oyun indirmek için samsunglara para vermenize gerek yok. Kingston - Sandisk işinizi görecektirhocam hdd benden uzak allaha yakın olsun bende 2 adet 250 var takınca hayvan gibi ses geliyor ve soba gibi ısınıyor söktüm kullanmıyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ses fln çıkarmıyor değilmi