- Bütçe
- 2500
Bende 512 GB M.2 SSD var ve bu günümüzde oyun yüklemek için kapasiteli değil M.2'nin yanına (kioxia 960gb 555-540) marka SATA SSD alırsam oyunlarda performans kaybı olur mu ne kadar olur not: (M.2 SSD: 3000-2200 okuma yazma)
oyun performansı ile alakalı bir konu değil depolama sadece oyuna giriş gibi yükleme ekranlarında kayıp ya da kazanç sağlarsınBende 512 GB M.2 SSD var ve bu günümüzde oyun yüklemek için kapasiteli değil M.2'nin yanına (kioxia 960gb 555-540) marka SATA SSD alırsam oyunlarda performans kaybı olur mu ne kadar olur not: (M.2 SSD: 3000-2200 okuma yazma)
Yeni pc aldım ve eski pc den kalan witcher 3'ü hdd unutmuşum yenisini alınca performans testine sokmuştum kaplamalar yüklenmemişti sorunum orda bu sefer sata ssd alıyorum 3 kat daha hızlı gibi ama m2 ssd nazaran 4 kat yavaş kaplamalarda sorun olur mu diye korkuyorum ara sahne beklerimoyun performansı ile alakalı bir konu değil depolama sadece oyuna giriş gibi yükleme ekranlarında kayıp ya da kazanç sağlarsın
yeterli bütçende var m2 ssd al almışkenYeni pc aldım ve eski pc den kalan witcher 3'ü hdd unutmuşum yenisini alınca performans testine sokmuştum kaplamalar yüklenmemişti sorunum orda bu sefer sata ssd alıyorum 3 kat daha hızlı gibi ama m2 ssd nazaran 4 kat yavaş kaplamalarda sorun olur mu diye korkuyorum ara sahne beklerim
Olmaz aga arkadaşın da dediği gibi geç yüklenir sadeceYeni pc aldım ve eski pc den kalan witcher 3'ü hdd unutmuşum yenisini alınca performans testine sokmuştum kaplamalar yüklenmemişti sorunum orda bu sefer sata ssd alıyorum 3 kat daha hızlı gibi ama m2 ssd nazaran 4 kat yavaş kaplamalarda sorun olur mu diye korkuyorum ara sahne beklerim
anladım yazdığın sata 3000 e 2000 ideal ortalama hızlarda seni üzmez sata lar hakkında çok bir bilgim olmadığı için benden bu kadar ama o bütçeye biraz daha hızlı bulabilirsin belki biraz daha araştır derimYuva yok twk m2 yuvası var
Aga arkadaş ekstra depolama istiyor sanırsam yeni m2 alırsa şu anki m2'si boşa çıkacak. Ama bu da bir seçenek, değerlendirilebiliryeterli bütçende var m2 ssd al almışken
Belki olabilir ama yükleme ekranını beklemek daha az uğraştırıcı yenisini almak uğraştırı şimdi 2. Depolama olarak sata düşünüyorumAga arkadaş ekstra depolama istiyor sanırsam yeni m2 alırsa şu anki m2'si boşa çıkacak. Ama bu da bir seçenek, değerlendirilebilir
Mantıklı , bende de m2 var 2. Depolama aldım sata ssd yani kötü deil hızı oyunlar için yeterli.Belki olabilir ama yükleme ekranını beklemek daha az uğraştırıcı yenisini almak uğraştırı şimdi 2. Depolama olarak sata düşünüyorum