Kesinlikle haklı çünkü sata sdd çok pahalı gereksiz bir şekildeCrucial BX500 550/500 sata sdd alacaktım
Forumdan bir arkadaş o parayı ona vereceğine m2 sdd dönüştürücü ile m2 al dedi Sizce ne yapmalıyım
Anakart B350m pro-vd plus
Bütçe 1500
Kesinlikle haklı çünkü sata sdd çok pahalı gereksiz bir şekilde
Siz hangisini tercih edersiniz bir sata ssdden daha verimli olur mu yoksa hiç uğraşmayıp direk sata mı alsamm2 ssd alıp m2 dönüştürücü alsan yine aynı hızları alacaksındır. Ama olur ya ileride bilgisayarı falan değiştirirsin o zaman m2'yi direkt kasana takabileceğin bir bilgisayarın olabilir.
Ayrıca m2 dönüştürücünün verimli çalışıp çalışmayacağı da garanti değildir bu arada.
Staa sdd den 4 kat daha verimli olur hocamSiz hangisini tercih edersiniz bir sata ssdden daha verimli olur mu yoksa hiç uğraşmayıp direk sata mı alsam
Hocam anlamadığımdan soruyorum benim anakartım ile uyumlu olur muStaa sdd den 4 kat daha verimli olur hocam
Hocam o konuda pek bir bilgim yok sadece m.2 sdd örnek vereceğim 1700 tl ise sata sdd 1200 tl arada 4 kar belki 6 kat performans farkı var dönüştürücü ile biraz performans düşebilir ama anlamazsın bile zaten onu ayrityeren bir konu aç almışken iyisinden al iyice araştırıp al sdd ile dönüştürücü uyumu flan vardır belki bende tam bimmHocam anlamadığımdan soruyorum benim anakartım ile uyumlu olur mu
Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.479,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Primex PX-M2PCIEX Pcı Ex. X1 To M2.nvme SSD Çevirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Primex PX-M2PCIEX Pcı Ex. X1 To M2.nvme SSD Çevirici fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Primex PX-M2PCIEX Pcı Ex. X1 To M2.nvme SSD Çevirici özelliklerini incele, 237,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ikisi B350m pro vd plus anakarta sahibim