O işletim sistemiyle alakalı.Kral zaten 1 tb alsanda 960 gibi gelicek. Benim pc 1 tb ama 932 gb gözüküyor .d
adamın nvme slotu yok sen nvme ssd öneriyorsun. bir de özellikle demiş sata önerin diyeKingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD
f/p bence
O işletim sistemiyle alakalı.
"1 TB SSD satıyorum." diyen birisi harbi 1 TB satıyordur. Ancak O 1000 GB=1TB der.
Windows ise 1024 GB=1 TB der. Daha doğrusu 1024 GiB=1 TiB der.
Azcık matematik yapınca 1 TB'ın 930 GiB ettiğini bulursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamın nvme slotu yok sen nvme ssd öneriyorsun. bir de özellikle demiş sata önerin diye
Hocam çok bilgili değilim bu konuda, bazı yerlerde dram siz ssd alınmaz kesinlikle dram li bir ssd alın diye yazıyor. Dram nedir yada dram şart mıdır yada dram hangi ssd lerde var.samsungun ya da kingstonun modellerine bakabilirsin çok fark yok zaten.
valla linux da öyle diyorWindows iste knk
örnek veriyorum kingston markasında nvme ssd alıcaksın nv3.nv2 giriş modellerde yok iken kc3000 renegade gibi modellerde var dram tam olarak ne onu ben de bilmiyorum biri beni aydınlatırsa sevinirimHocam çok bilgili değilim bu konuda, bazı yerlerde dram siz ssd alınmaz kesinlikle dram li bir ssd alın diye yazıyor. Dram nedir yada dram şart mıdır yada dram hangi ssd lerde var.
dram kısacası veri aktarımında hızı stabil tutmakta yardımcı olur.örnek veriyorum kingston markasında nvme ssd alıcaksın nv3.nv2 giriş modellerde yok iken kc3000 renegade gibi modellerde var dram tam olarak ne onu ben de bilmiyorum biri beni aydınlatırsa sevinirim![]()
Hmm, peki benim kendimce bulduğum, Bu ssd lerin hangisinde dram var? Yada alınır mı bu ssd ler?dram kısacası veri aktarımında hızı stabil tutmakta yardımcı olur.
sallıyorum dram'li 2000 MB/sn ve dram'siz 4500 MB/sn SSD'miz var.
dramli olan uzun süre 2000 MB/sn yazabilir.
dramsiz olan 4500 MB/sn'yi birkaç saniye görür onun dışında 1500 MB/sn falan takılır.
bir de dram çalışma prensibinden nandları daha az yorar. bundan dolayı dramlilerin garantileri daha yüksek olur.
iste dram kısaca bu biseksüel sarışın vampir sever