m2 ssd var ben ek olarak almak istiyorumSamsung sata ssdler çok iyi, ama fiyatlar çok pahalı , şuan en uygun knoxia sata SSD 500gb amazonda 648 TL , bunu öneririm fiyatına göre güzel alabilirsen M2 al ama çok farki var.
knoxia 500gb ssd amazondan alabılırsın 1 tb alcaksan ust yorumda arkadaşın attıgı da güzelmış amazon almanyadan gelıyorm2 ssd var ben ek olarak almak istiyorum
maalesef bütçemi aşıyor bu 600 tl gibi bir rakam düşünüyorum1 TB Samsung QVO 1384 lira. Bu fiyata anca warra warra marka SSDler bulabiliyorsun.
600 lira altı 500 GB SSD yok, 1TB hiç yok. 650 liraya Kioxia Exceria alabilirsin ama o da süper bi SSD değil.maalesef bütçemi aşıyor bu 600 TL gibi bir rakam düşünüyorum
iş görür mü peki oyun için alıcam zaten ekstra alan olarak600 lira altı 500 GB SSD yok, 1TB hiç yok. 650 liraya Kioxia Exceria alabilirsin ama o da süper bi SSD değil.
Forumda çok şikayetçi insan gördüm. Kanımca Windows kurulmayacaksa tercih edilebilir.iş görür mü peki oyun için alıcam zaten ekstra alan olarak
windows m2de olucakForumda çok şikayetçi insan gördüm. Kanımca Windows kurulmayacaksa tercih edilebilir.
ne gibi şikayetler ne sorun yaşarımForumda çok şikayetçi insan gördüm. Kanımca Windows kurulmayacaksa tercih edilebilir.
Ömrü hızlı düşüyor Windows tekliyor gibi şikayetler. Fakat Windows olmayacaksa daha az sorun yaşarsın.windows m2de olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne gibi şikayetler ne sorun yaşarım
incehesap gamıng gecesını takıp et bazen oluyormaalesef bütçemi aşıyor bu 600 TL gibi bir rakam düşünüyorum