m2 ssd ne kadar dolarsa o kadar yavaşlar sdd ve harddisk almak daha mantıklıdırarkadaşlar amacım oyun oynamak ve bilgisayarda da oyun tutmak istiyorum şimdi baktığım ssd 500 gb sadece onu alsam yetmicek o yüzden sata ssd alıp yanına 2tb hdd falan mı koysam yada m.2 ssd alıp 1tb hdd koysam daha iyi olur gibi ama hddler yavaş olduğu için içime de sinmiyor ssd de dursun istiyorum oyunlar yada hiç hdd ye girmeden 1tb m.2 ssd mi alayım
hocam soğutucu bloğun olmaması okadar büyük bişey değil 500gb altı m2 kullananların çogunun anakartında sogutucu yok m2 ssdler sandıgınız kadar çok ısınmıyor merak etmeyinburda şey yaptım zaten 970 evo plus iyi dediler samsung'un o yüzden fiyat ve okuma yazma hızı olarak da iyi görünüyor tek bilmediğim dayanıklılık şeyi çünkü anakartta kendi soğutucu bloğu yok
yok o zaten iyi, soğutucu bakımından yorum yaptım970 evoya iyi diyorlar yani bende bakıyorum zaten videolarına falan
m2 alıp windows ve max top 1 oyun kurup, 2 tb hdd alabilir aslında.m2 ssd ne kadar dolarsa o kadar yavaşlar sdd ve harddisk almak daha mantıklıdır
yani yine ssd takıcam da yanına hdd alıp ilerde stoğa gelince alırım sonradanaynı ssdnin stoğu yokmuş çko iyi oldu sanırım bi hdd takıp ilerde ssd alcam
olabilirm2 alıp windows ve max top 1 oyun kurup, 2 tb hdd alabilir aslında.
en mantıklısı budur m2 lerin ömrü harddiskler daha iyi değil hemen çöküşe geçerlerm2 alıp windows ve max top 1 oyun kurup, 2 tb hdd alabilir aslında.
amazondan felan istedigin ssd yi alabilirsin eğer zamanın varsausta ya ben kıbrıstayım yok burda öyle şeyler istediğim de 970 evo plus elemanda yokmuş 2 tb tekli var o da çok fazla para açısından
TOSHIBA 3.5 2TB S300 128MB 5400RPM HDWT720UZSVA şu iyi midir?m2 alıp windows ve max top 1 oyun kurup, 2 tb hdd alabilir aslında.
amazondan kıbrısa getiremiyorum gümrüğe takılıyor kıbrısta da abartı gümrük kestikleri için mantıklı değilamazondan felan istedigin ssd yi alabilirsin eğer zamanın varsa
hemen değil de hdd ye oranla daha kısa ömürlü desek daha doğru oluren mantıklısı budur m2 lerin ömrü harddiskler daha iyi değil hemen çöküşe geçerler
https://www.akakce.com/harddisk/en-...a3-256mb-blue-wd20ezbx-fiyati,1149984689.html bunu bulabilirsen iyi buTOSHIBA 3.5 2TB S300 128MB 5400RPM HDWT720UZSVA şu iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazondan kıbrısa getiremiyorum gümrüğe takılıyor kıbrısta da abartı gümrük kestikleri için mantıklı değil
ha anladım kıbrısta bilgisay parçası satan dükkanlar yokmu belki daha ucuza gelebilir attıgın sitedeki ürünler baya pahalıTOSHIBA 3.5 2TB S300 128MB 5400RPM HDWT720UZSVA şu iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazondan kıbrısa getiremiyorum gümrüğe takılıyor kıbrısta da abartı gümrük kestikleri için mantıklı değil
okey karar verildi o zaman 500 gb ssd 2 tb hdd windows ssd ye ve çok oynadığım bir oyun ssdye geri kalan her şey hddhemen değil de hdd ye oranla daha kısa ömürlü desek daha doğru olur
var tabii olum ama hepsi dolar yada euro ile çalışıyor şuan baktığım yer en düzgün ve kazık olmayan fiyatlara sahip tek yerha anladım kıbrısta bilgisay parçası satan dükkanlar yokmu belki daha ucuza gelebilir attıgın sitedeki ürünler baya pahalı