Sata ssdyi nasıl takarım

Eren082

80+
Reaksiyon skoru
0
Kasamda 500 gb bi ssd var 1 tb daha alırsam 500 gb olan çöp oluyor takamıyormuşum ekstra yeri yokmuş

MSI 960GB SPATIUM S270 Gen3 SATA SSD 500MB Okuma / 450MB Yazma

Bu sata ssd ne oluyor kendi ssd mi ellemeden bunu takabiliyormuyum daha büyük gibi gözüküyor nası olur
Ayrıyetten sadece oyun olur içerisinde rdr 2 gta gibi depolaması yüksek olan oyunlar oynanışı etkiler mi gidip 500 gb olanı atıp 1 tb almak daha mı mantıklı

Güç ve sata kablosunu takip kullanacaksın. Anakartinda sata girişi varsa eski ssdyi cikartmana gerek yok.

Sata ssd montaj anakart değil , kasaya sabitleyeceksin. PSU fan sata ssd güç kablosu bağlayıp. Anakartla beraber gelen sata kablosu bı ucunu sata ssd diğer ucu ise anakartta kablo bağlantısı karşılığı olan yere baglayacaksin
Sonra Windowstan ssd PC tanimlayacaksin disk d gibi

Oyun oynarken normal ssde oynadığımdanok bir fark yaratır mı

Kasamda 500 gb bi ssd var 1 tb daha alırsam 500 gb olan çöp oluyor takamıyormuşum ekstra yeri yokmuş

Bu sata ssd ne oluyor kendi ssd mi ellemeden bunu takabiliyormuyum daha büyük gibi gözüküyor nası olur
Ayrıyetten sadece oyun olur içerisinde rdr 2 gta gibi depolaması yüksek olan oyunlar oynanışı etkiler mi gidip 500 gb olanı atıp 1 tb almak daha mı mantıklı
Küçük kablo data akışı sağlayan büyük ise güç sağlayan küçük girişe küçük tak büyük olana büyük tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 SSD kullanirsan açılış hızı azalır çünkü 1. SSD açarken diğer SSD yi de açıyor 10 15 sny yavaşlar ben tek SSD kullanıyorum hızlı açılıyor bı ara SSD takmıştım yavaşladı açılış hızı

Ekler

• images-3.webp
    images-3.webp
    13.1 KB · Hit: 6
  • images-4.webp
    images-4.webp
    15.3 KB · Hit: 6
Geri