Aldığım monitörde bir sorun çıktı. Alalı daha 2 gün oldu, iade etmek istiyorum ama aldığım yer bana "önce LG'ye gönderin, iade almıyoruz." dediler, bu doğru mu? sorunda tepkime süresini en hızlıya aldımı arkada gölgenme vs oluşuyor
Hiçbirşey görünmüyor iade hakkın var alacaklar.Aldığım monitörde bir sorun çıktı. Alalı daha 2 gün oldu, iade etmek istiyorum ama aldığım yer bana "önce LG'ye gönderin, iade almıyoruz." dediler, bu doğru mu? sorunda tepkime süresini en hızlıya aldımı arkada gölgenme vs oluşuyor
Resimleri farklı şekilde atmayı deneyin çok kalitesizler. Eğer whatsapp tan kendinize atıp sonrasından whatsapp webden bilgisayara kaydettiyseniz kendinize gönderirken hd seçeneğini seçin. Özellikle konuşma asla okunmuyor.
hocam valorda mesela duvar varya hareket edince bulaknıklaşıyo arkası maviResimleri farklı şekilde atmayı deneyin çok kalitesizler. Eğer whatsapp tan kendinize atıp sonrasından whatsapp webden bilgisayara kaydettiyseniz kendinize gönderirken hd seçeneğini seçin. Özellikle konuşma asla okunmuyor.
Kral LG servisine sorununu belirterek ver sonucu bekleyoutubede bişey dfalan izlerken 2 x aldıımı arkada 2 . eşyler çıkıyor nesnede
hocam ürünü isterlerse göndermek istemiyorum zaten 1.5 aydır diğer monitörü bekledimKral LG servisine sorununu belirterek ver sonucu bekle
dostum zaten yüksek 75 e düşmüş 180 ealınca 1 2 dakka olmadı ondan sonra tekrar oldubilgisayar hz sini yükseltmeden satıcıya suç atma ilk önce kendinden emin ol yalandan adamların başını ağırtmışsın sene 2024 monitör alınca ekrana sağ tıklayıp monitörün hzsini yükseltecek kadar bilgi sahibi olmalısın artık
hocam yeni 1.5 ay bekledim monitör için şimdi bekleymem yaLG ye gönderebilirsin, inceler dönüş yaparlar. Sorunlu ise zaten iade oluyor.
Bunun için artık çok geç söylemişsin birkere adamlara tabi cayarlar.hocam ürünü isterlerse göndermek istemiyorum zaten 1.5 aydır diğer monitörü bekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum zaten yüksek 75 e düşmüş 180 ealınca 1 2 dakka olmadı ondan sonra tekrar oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yeni 1.5 ay bekledim monitör için şimdi bekleymem ya
hocam ghosting var muhtemelen destekle konuştum iade alacaklar biz sizin yanızdayım dediBunun için artık çok geç söylemişsin birkere adamlara tabi cayarlar.
Ürün beklentilerimi karşılamadı deyip iade etmek isteseydin kılçıksız çözülürdü.
Mecbur bekleyeceksin yada kusurlu malı kullanacaksın başka yol yok
hocam response timemı alıyorum en yükseke normalı öyle olmasıiade almazlar ki overdrive ı en yükseğe çekersen ghosting olur monitörlerin %90 ı böyle sondan bir öncekine çek dedim sana