Link atarmısın
7700XT ile ilgili pek baş ağrıtacak bir şey görmedim ama haklısın diğer 6000 serisinde çok sorun varmış bakalım umarım AMD üzmez.Reis link paylaşımı yasak bu sitenin ama fotodan anlarsın ben olsam bunu alırdım amd baş ağrıtır 16gb kart ne güzel
Beğenmemek değil şimdi bir ay piyasayı takip edip aldığım sistemin iyi olmasını istiyor insan sadece fikirlerinizi istedim.Bence gayet iyi bu millet niye hiç bir şeyi beğenmiyo anlamadım.
Bu sistem o kadar da iyi değil gibiBLADE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Rtx dlls actinmi 7600 sollar7700XT ile ilgili pek baş ağrıtacak bir şey görmedim ama haklısın diğer 6000 serisinde çok sorun varmış bakalım umarım AMD üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beğenmemek değil şimdi bir ay piyasayı takip edip aldığım sistemin iyi olmasını istiyor insan sadece fikirlerinizi istedim.
Bu sistem o kadar da iyi değil gibi
Evet o geri bildirimleri bende okudum ama diğer SSD yükseltmeleri de çok pahalıya geliyordu o yüzden bu şekil aldım umarım üzmeyecek.sistem canavar hayırlı olsun parca kaliteside güzel bir tek mld için ömru hızlı düşüyor diyorlar başka gözüme carpan bişi olmadı ramı de dual yapmışsın miss
Kanka bence nvidia al aradaki 10 15 fps için amd almazdım şahsen7700XT ile ilgili pek baş ağrıtacak bir şey görmedim ama haklısın diğer 6000 serisinde çok sorun varmış bakalım umarım AMD üzmez.
Beğenmemek değil şimdi bir ay piyasayı takip edip aldığım sistemin iyi olmasını istiyor insan sadece fikirlerinizi istedim.
Bu sistem o kadar da iyi değil gibi