Neler Yeni

Savaş Cebeci Dayağını yedi

Rulep

80+ Gold
Hadi dediğini biliyorum ama adam konuşuyor hazır değil sabırsızlık edip dalıyor ayrıca 22 yaş fark da var aralarında aynı dirilikte bile değiller hiç adil olmamış
kendisi 65-70 kg zarganadan da dayak yemem diyor yüzüme söylerse o zmn ciddiye alırım diyor hazır olsaymış o zmn sokakta hadi demesi bile fazla

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
kendisi 65-70 kg zarganadan da dayak yemem diyor yüzüme söylerse o zmn ciddiye alırım diyor hazır olsaymış o zmn sokakta hadi demesi bile fazla
Adam dayağı yemiş zaten ben ona bir şey demiyorum işin garibi 150 küsür kilo ile bench atan adam 70 kilo adamı üstünden atamıyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
bunlarda hiç akıl yok mantık da yok kafa yok direk adamlarda yıl olmus 2023 ortaçağda mıyız yahu birbirini vs çağırıp böyle hareketler yapmak oalydan cok haberim yoktu savaş cebeci sanırım baya önceden laf yapmıs ama yıla bak adamların hareketlere bak bide
hocam bu arada ayıptır sorması siz nerde yaşıyordunuz
çünkü bu olaya bu kadar şaşırdıysanız türkiyede yaşamıyorsunuz belli ki

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Benim sonuç olarak yorumum birisi 28 yaşında diğeri 50 yaşında kavga başladı yere yatırdın birkaç yumruk da attın anladık ama dakikalarca yumruklayıp 50 yaşında adamı kan revan için bırakmak canilik ve aynı zamanda arka planda silah getirip ayıranı vururum diyen arkadaş da cezasını çeker inşallah

Rulep

80+ Gold
Benim sonuç olarak yorumum birisi 28 yaşında diğeri 50 yaşında kavga başladı yere yatırdın birkaç yumruk da attın anladık ama dakikalarca yumruklayıp 50 yaşında adamı kan revan için bırakmak canilik ve aynı zamanda arka planda silah getirip ayıranı vururum diyen arkadaş da cezasını çeker inşallah
Adam dayağı yemiş zaten ben ona bir şey demiyorum işin garibi 150 küsür kilo ile bench atan adam 70 kilo adamı üstünden atamıyor
Yaşını bilsinde konuşsun o zmn insanları küçümsemekle olmuyor o işler pes deme hakkı vardı fitness hakkında bilgim yokta 150 kg Bench için bile bence hazırlanıyordur direkt üstüne verseler kaldırabilir mi ki

Reindi

80+ Silver
aynısını bana yapmaya çalışsa vallaha hiç bakmam sıkarım kafasına taşıma ruhsatına boşuna para ödemiyorum daha yeni aldım zaten depremde bir şey olursa kullanırım diye böylelerine de farz gibi bir şey olaya bak ya kavga etmeye gelmiş arkadaşında silah var ayıranı vururum falan diyor nasıl bir yerde yaşıyoruz birader biz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
40 cm kol yapınca kendini bir şey sanan baloncuklara güzel ders oldu. O işler öyle ağırlık kaldırmayla olmuyor. Savaş'ı sadece boksörün dışında azıcık dövüş sanatı görmüş birisi bile döverdi.

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Yaşını bilsinde konuşsun o zmn insanları küçümsemekle olmuyor o işler pes deme hakkı vardı fitness hakkında bilgim yokta 150 kg Bench için bile bence hazırlanıyordur direkt üstüne verseler kaldırabilir mi ki
Isınıyordur illaki de üstündeki adam baskı kurduğunda atmak zordur ama hiç yoktan bir sarsarsın yani hiçbir şey yapamıyor adam dizini bile karnına çekip kuvvet alamıyor bacakları bile düm düz bilmiyorum çok garip dayak yersin anlarım da yinede karşı tarafı bir sallarsın yani onu yapamamış

123kral14

80+ Silver
aynısını bana yapmaya çalışsa vallaha hiç bakmam sıkarım kafasına taşıma ruhsatına boşuna para ödemiyorum daha yeni aldım zaten depremde bir şey olursa kullanırım diye böylelerine de farz gibi bir şey olaya bak ya kavga etmeye gelmiş arkadaşında silah var ayıranı vururum falan diyor nasıl bir yerde yaşıyoruz birader biz
o kısmı görmedim (ayrına vururum)

EsdeathSama

80+ Bronze
kalem kılıçtan keskinmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,486