Bundan bahsediyorsunuz?ondan önceki bir video daha var herkes belini tutuyor neden acaba? adam gibi vs atacaksanız atın silah nerden çıkıyor?
Bundan bahsediyorsunuz?ondan önceki bir video daha var herkes belini tutuyor neden acaba? adam gibi vs atacaksanız atın silah nerden çıkıyor?
Yok hocam İstanbul'da yaşıyorum Ümraniye böyle olaylar hep oluyor burda benim burada üzüldüğüm şey koskoca adamlarının sosyal medya üzerinden tartışıp ölesiye kavga etmesi görmüyor musunuz atışa atışa atışa atışa büyüttüler benim için normal bir olay bu ama aralarında Halletseler son halini paylaşsalar daha iyi bir karşılama sonu olurdu belkidehocam bu arada ayıptır sorması siz nerde yaşıyordunuz
çünkü bu olaya bu kadar şaşırdıysanız türkiyede yaşamıyorsunuz belli ki
bende senin yazdığını baş sağlığı diye okudum...Başlığı çok yanlış okudum...
dostum onun la alakası yok savaş boş çarHadi dediğini biliyorum ama adam konuşuyor hazır değil sabırsızlık edip dalıyor ayrıca 22 yaş fark da var aralarında aynı dirilikte bile değiller hiç adil olmamış
nası hazır değildi oraya gelmişsin belli ki orda 2 saattir tartışıyorlar kaan da bitirip gitmek istemiş. hee şu konuda haklısın biri karma dövüş sporcusu biri sadece vücut geliştirmeci yani boks yapabilirdiler ama o da uygun olmazdı arada cok ciddi kilo farkı var adil olmazdı, şavaş cebeci böyle olacağını bilerek gitti oraya ne bekliyorlardı kaandan adam tabi ki yerde dövüşecekHadi dediğini biliyorum ama adam konuşuyor hazır değil sabırsızlık edip dalıyor ayrıca 22 yaş fark da var aralarında aynı dirilikte bile değiller hiç adil olmamış
Dostum 50 kere belirttim yine belirteyim SAVAŞ HAKETTİ VE HAKSIZ ama kaan eğer şampiyonsa ve ahlaklı bir sporcuysa ringe çıkmalıydı diyorum sadece savaş 40 defa ringe gel diyor lafını bitirmeden dalıyor adama ringte olsa mücadele ederdi hiç yoktan böyle dengesi kaybedip düşmüş mücadele edemeden dayak yemişnası hazır değildi oraya gelmişsin belli ki orda 2 saattir tartışıyorlar kaan da bitirip gitmek istemiş. hee şu konuda haklısın biri karma dövüş sporcusu biri sadece vücut geliştirmeci yani boks yapabilirdiler ama o da uygun olmazdı arada cok ciddi kilo farkı var adil olmazdı, şavaş cebeci böyle olacağını bilerek gitti oraya ne bekliyorlardı kaandan adam tabi ki yerde dövüşecek
Savaş bomboş bir çar çok fazla küfür ediyor ve ileri geri konuşuyor kesinlikle haksız fakat ringte yapılmalıydı diyorum ben böyle adil bir mücadele olurdudostum onun la alakası yok savaş boş çar
ringde hiçbir şey değişmeyecekti yine yerde bitecekti. en fazla savaş cebeci bir kaç yumruk sallardı o kadar.Dostum 50 kere belirttim yine belirteyim SAVAŞ HAKETTİ VE HAKSIZ ama kaan eğer şampiyonsa ve ahlaklı bir sporcuysa ringe çıkmalıydı diyorum sadece savaş 40 defa ringe gel diyor lafını bitirmeden dalıyor adama ringte olsa mücadele ederdi hiç yoktan böyle dengesi kaybedip düşmüş mücadele edemeden dayak yemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Savaş bomboş bir çar çok fazla küfür ediyor ve ileri geri konuşuyor kesinlikle haksız fakat ringte yapılmalıydı diyorum ben böyle adil bir mücadele olurdu
Aynen Aynısını dedim benderingde hiçbir şey değişmeyecekti yine yerde bitecekti. en fazla savaş cebeci bir kaç yumruk sallardı o kadar.