Neler Yeni

Savaş Cebeci Dayağını yedi

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
hocam bu arada ayıptır sorması siz nerde yaşıyordunuz
çünkü bu olaya bu kadar şaşırdıysanız türkiyede yaşamıyorsunuz belli ki
Yok hocam İstanbul'da yaşıyorum 😀 Ümraniye böyle olaylar hep oluyor burda benim burada üzüldüğüm şey koskoca adamlarının sosyal medya üzerinden tartışıp ölesiye kavga etmesi görmüyor musunuz atışa atışa atışa atışa büyüttüler benim için normal bir olay bu ama aralarında Halletseler son halini paylaşsalar daha iyi bir karşılama sonu olurdu belkide

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Her zaman derim bu forumda da dedim birçok defa kavganın boyla kiloyla güçle alakası yoktur tecrübe ve cesaretle alakası vardır en azından sokak kavgası için tecrübe ve cesaret yeter, kendimden iki katı adamı altıma aldığımı bilirim benden çok daha kısa zayıf çocuğa gücümün zor yettiğini bilirim, bu kavgada da savaşın dayak yiyeceği çok belliydi zaten adam profesyonel doğru yerlere doğru şekilde vurmuş.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Selim
Savaş cebeci dövüş tekniği yokmuş onu anladık 👍 en basit olarak boyu kısa biriyle dövüşürken heykel gibi durulmaz karşısında. Biraz eğilme ve ayakları sağlam bassa bacak kilitleme yaparken gövdeden tutup firlatabilirdi ama tekniğini bilmediği için yapamadı. Burada 70 kilo olup bu tarz adamlara dalaşmayın derim 👍 teknik bilen 190cm 120 kilo adam tank gibi durur öyle bacak kitlemeye gitmez.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Olması gereken oldu. Aksini iddia eden fitness salonundaki ağırlıktır.

ConquerorXIV

80+ Gold
Hadi dediğini biliyorum ama adam konuşuyor hazır değil sabırsızlık edip dalıyor ayrıca 22 yaş fark da var aralarında aynı dirilikte bile değiller hiç adil olmamış
nası hazır değildi oraya gelmişsin belli ki orda 2 saattir tartışıyorlar kaan da bitirip gitmek istemiş. hee şu konuda haklısın biri karma dövüş sporcusu biri sadece vücut geliştirmeci yani boks yapabilirdiler ama o da uygun olmazdı arada cok ciddi kilo farkı var adil olmazdı, şavaş cebeci böyle olacağını bilerek gitti oraya ne bekliyorlardı kaandan adam tabi ki yerde dövüşecek

JANEH

80+ Bronze
Yere düşen adama vuracak kadar acil bırakmaz Rabbim inşallah kimseyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

'ACİZ'

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
nası hazır değildi oraya gelmişsin belli ki orda 2 saattir tartışıyorlar kaan da bitirip gitmek istemiş. hee şu konuda haklısın biri karma dövüş sporcusu biri sadece vücut geliştirmeci yani boks yapabilirdiler ama o da uygun olmazdı arada cok ciddi kilo farkı var adil olmazdı, şavaş cebeci böyle olacağını bilerek gitti oraya ne bekliyorlardı kaandan adam tabi ki yerde dövüşecek
Dostum 50 kere belirttim yine belirteyim SAVAŞ HAKETTİ VE HAKSIZ ama kaan eğer şampiyonsa ve ahlaklı bir sporcuysa ringe çıkmalıydı diyorum sadece savaş 40 defa ringe gel diyor lafını bitirmeden dalıyor adama ringte olsa mücadele ederdi hiç yoktan böyle dengesi kaybedip düşmüş mücadele edemeden dayak yemiş

dostum onun la alakası yok savaş boş çar
Savaş bomboş bir çar çok fazla küfür ediyor ve ileri geri konuşuyor kesinlikle haksız fakat ringte yapılmalıydı diyorum ben böyle adil bir mücadele olurdu

ConquerorXIV

80+ Gold
Dostum 50 kere belirttim yine belirteyim SAVAŞ HAKETTİ VE HAKSIZ ama kaan eğer şampiyonsa ve ahlaklı bir sporcuysa ringe çıkmalıydı diyorum sadece savaş 40 defa ringe gel diyor lafını bitirmeden dalıyor adama ringte olsa mücadele ederdi hiç yoktan böyle dengesi kaybedip düşmüş mücadele edemeden dayak yemiş

Savaş bomboş bir çar çok fazla küfür ediyor ve ileri geri konuşuyor kesinlikle haksız fakat ringte yapılmalıydı diyorum ben böyle adil bir mücadele olurdu
ringde hiçbir şey değişmeyecekti yine yerde bitecekti. en fazla savaş cebeci bir kaç yumruk sallardı o kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Top Bottom