Neler Yeni

Sayılı saatler kala etherum 2.0 (9:37)

rookie27

80+ Gold
sadece ihtimal :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kimse anlamak istemiyor eth yine ertelenirse sırf bunun için konu açacağım
herkes eth 2.0 geldiğinde 1.5k ya 1660 super falan almayı bekliyor sanırım.
Aynen öyle hocam ekran kartı fiyatlarının tamamen ETH ile alakalı olduğu sanılıyor.
Şu an 2500tl olan ekran kartı maks olacağı fiyat 1750TL daha da aşağısına düşmez.
Ayrıca kış aylarına doğru tekrardan fiyatlar artadabilir insanlardaki ETH 2.0 merakı ne anlamıyorum ki.

abdullah abinin yeni çıkardıgı sistemi almamak için zor tuttum kendimi.
Yarın güncelleme geliyor alıp almama konusunda kararsız kaldım alınca pişman olma korkusu bitirdi beni
sonuç olarak almadım bekliyorum güncelleme ertelenirse istanbul boğazından kendimi aşağıya bırakıyorum
Hata yapmışsın almamak ile bu arada. :confused:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,570
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Aynen öyle hocam ekran kartı fiyatlarının tamamen ETH ile alakalı olduğu sanılıyor.
Şu an 2500tl olan ekran kartı maks olacağı fiyat 1750TL daha da aşağısına düşmez.
Ayrıca kış aylarına doğru tekrardan fiyatlar artadabilir insanlardaki ETH 2.0 merakı ne anlamıyorum ki.
eth ile kazım bitse de sırf mining için coin bile çıkabilir ancak tabii hangi birine anlatasın ki.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
gelir ise en fazla ne olur ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
İsmail Uyar

Kendi düşüncem bence çok doğru bir karar almış arkadaş almamak ile

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe

bütçem 8k olsa kesin alırdım ama 9.500-10.000'e kadar çıkabilirim bu durum beni almamakta zorladı
rtx2060 super veya rtx3060 beklentim var umarım nasip olur

rookie27

80+ Gold
eth ile kazım bitse de sırf mining için coin bile çıkabilir ancak tabii hangi birine anlatasın ki.
Ben artık konu gördükçe yazmaktan üşendim hep beraber görsünler diyeyim.
Ben mining felan yapmıyorum zaten ekran kartım ona elverişli de değil ama kimsenin boşu boşuna fazladan ümit bağlamasını istemem.

Kendi düşüncem bence çok doğru bir karar almış arkadaş almamak ile
Ne olacak sanıyorsunuz ki anlamıyorum ETH 2.0 çıktığı an RTX 2060 lı sistem 5000TL mi olacak.
Piyasayı etkileyen bir sürü şey var yeni coinler çıkabilir.
Zaten 8000TL ye rakipsiz bir sistemdi almamak hata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
İsmail Uyar
Ben artık konu gördükçe yazmaktan üşendim hep beraber görsünler diyeyim.
Ben mining felan yapmıyorum zaten ekran kartım ona elverişli de değil ama kimsenin boşu boşuna fazladan ümit bağlamasını istemem.

Ne olacak sanıyorsunuz ki anlamıyorum ETH 2.0 çıktığı an RTX 2060 lı sistem 5000TL mi olacak.
Piyasayı etkileyen bir sürü şey var yeni coinler çıkabilir.
Zaten 8000TL ye rakipsiz bir sistemdi almamak hata.
Ben zaten çıkacağı için düşecek demedim ki rtx 2060 5000 işi hayal artık ama çıkarsa biz oyuncular için iyi olacağı muâmma fakat demek istediğim çıkarsa alternatifler bol evet mining için ama etherum kadar kazandırmayacagı için bu işi bırakan bir sürü insan olacak ve 2.el piyasası biranda stoklarla dolup taşacak fiyatlar haliyle bundan dolayı sıfır piyasasıda ister istemez düşer (Bir söz bırakayım "Zaman herşeyin ilacıdır.")

rookie27

80+ Gold
Ben zaten çıkacağı için düşecek demedim ki rtx 2060 5000 işi hayal artık ama çıkarsa biz oyuncular için iyi olacağı muâmma fakat demek istediğim çıkarsa alternatifler bol evet mining için ama etherum kadar kazandırmayacagı için bu işi bırakan bir sürü insan olacak ve 2.el piyasası biranda stoklarla dolup taşacak fiyatlar haliyle bundan dolayı sıfır piyasasıda ister istemez düşer (Bir söz bırakayım "Zaman herşeyin ilacıdır.")
3/4 ay daha sabredecek dermanı olanlara şimdiden başarılar dileyeyim :peepokalp:

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Düşüncelerinizi almak isterim "_"
Adsız.png

Ethererum 2.0 çıkmıyor, 4 Ağustos'ta Londra güncellemesi gelecek ve bir adım daha 2.0'a yaklaşacak. 2.0 güncellemesi 2022 sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çıkarsa 2 aya kadar düşer anca.

Top Bottom