- Reaksiyon skoru
- 825
Evet sözelden derece yapmak kolay hem de zevkli.Evet işin üstüne düşünebilirse yapılabilir ama dediğiniz gibi en iyisi olmaz. O kadar matla zaman harcamak yerine sözeli fullemek en iyisidir.
Evet sözelden derece yapmak kolay hem de zevkli.Evet işin üstüne düşünebilirse yapılabilir ama dediğiniz gibi en iyisi olmaz. O kadar matla zaman harcamak yerine sözeli fullemek en iyisidir.
geçmeye bak o derslerden yani yardımcı sıkı çalışman gerekOrayı boşver (o kısımda bi ironi var) ben zaten sayısalcı olmak istemiyorum belli bi hedefim var fakat sınavlardan düşük aldığım için sayısal derslerde yardım arıyorum ne yönden ne yapabilirim gibisinden
eksiklerineSorumda o zaten neye nasıl çalışmalıyım ?
O halde seçmemen dediğin gibi, mantıklı bir karar olur ama yinede bir yandan temel atarak kendini geliştirirsen sınavda eşit ağırlık vs de deniyebilirsin sistem ne kadar değişti bilemiyorum gerçi amaHerşeye gerekli kadar odaklanmak istiyorum, Dil seçeceğim fakat Sayısalı ihmal etmemem gerekli ?
10. Sınıfım hayır sayısal seçmeyeceğim fakat hiç yapamıyorum yeteceği kadar yapmak istiyorum.