conveyor belt overlord
80+ Silver
HAHAAHHA bide bilmiyorum ayakalrına yatıp sürdürmüşsün konuşmayı efsane YA adamda nasıl kılıf uyduruyor sağol bu harika ieçrik için
Ben bunu seri haline getirebilirim. Bende çok böyleHAHAAHHA bide bilmiyorum ayakalrına yatıp sürdürmüşsün konuşmayı efsane YA adamda nasıl kılıf uyduruyor sağol bu harika ieçrik için
Çok iyi lannÇok dikkat edin ayakta öperler adamı. denk getirirlerse.
14.000 TL
Şikayet et
Masa Üstü Gaming Pci
1 gün önce
25
Resimlerde de görüldüğü üzere tertemiz pci ilk sahibiyim hiçbir sorunu yok ufak ses dahil yok kasa da monitörün garantisi devam etmekte kasanın da 4 ay kaldı garantisinin bitmesine fps oyunlarını çok rahat oynatıyor hiçbir sorun olmuyor garantisi kutusu dahil her şey ile birlikte verilecek gelip göre bilirsiniz sorun yok boş yapacaklar yazmasın lütfen anlayanlar yazsın özellikler kasanın üzerinde yazıyor monitörün özelliği de resimde ki kağıtta yazıyor al gözün kapalı kullan sorunsuz alana şimdiden hayırlı olsun pazarlık sünnettir pazarlık yaparız
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Keşke 25bin tl vereyim falan deseydin cidden komikÇok dikkat edin ayakta öperler adamı. denk getirirlerse.
14.000 TL
Şikayet et
Masa Üstü Gaming Pci
1 gün önce
25
Resimlerde de görüldüğü üzere tertemiz pci ilk sahibiyim hiçbir sorunu yok ufak ses dahil yok kasa da monitörün garantisi devam etmekte kasanın da 4 ay kaldı garantisinin bitmesine fps oyunlarını çok rahat oynatıyor hiçbir sorun olmuyor garantisi kutusu dahil her şey ile birlikte verilecek gelip göre bilirsiniz sorun yok boş yapacaklar yazmasın lütfen anlayanlar yazsın özellikler kasanın üzerinde yazıyor monitörün özelliği de resimde ki kağıtta yazıyor al gözün kapalı kullan sorunsuz alana şimdiden hayırlı olsun pazarlık sünnettir pazarlık yaparız
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ya buna 9 felan desem mesajların ardı arkası kesilmezdi. Mecbur 3.5 dedim. Sazan yakalama oyunu ne diye dönerse şaşırmam.Keşke 25bin TL vereyim falan deseydin cidden komik
Tamamını okumadıysan çok şey kaybedersin.İnternetle fps'i bağladığı yerde okumayı bıraktık haha bunlar ne boyle ya
Sınaypır.Asker fotoğrafı koyup güven vermeye çalışıyor birde