elemin
80+ Bronze
Merhaba linkteki akım korumalı prizi almak istiyorum elektrik dalgalanmalarını önlemek için tık hızında kuponla 597 ye geliyor sizce fiyatına değer mi ?
ne için kullancagına baglı pc için felan alıyorsan gereksiz günümüzde her elektironik ürünün kendi koruyucusu var zaten ana hatlardan gelen her hangı bır yanlış baglantı olmadıgı surece..Merhaba linkteki akım korumalı prizi almak istiyorum elektrik dalgalanmalarını önlemek için tık hızında kuponla 597 ye geliyor sizce fiyatına değer mi ?
pc için almayı düşünüyordum ama buna üçlü bağlasam bir etkisi olur mu evde bir ton üçlü var korumalı mı bilmiyorum bu onları korumada faydalı olur mu?ne için kullancagına baglı pc için felan alıyorsan gereksiz günümüzde her elektironik ürünün kendi koruyucusu var zaten ana hatlardan gelen her hangı bır yanlış baglantı olmadıgı surece..
Polosmart hiç güven vermiyor, sağlam ürün olup olmadığını nasıl anlarız?
kardesım sana acıkladım pc ye felan bi faydası olmaz pc nın psu sunun kendi koruyucusu var her elektıronik urunun kendi koruması var gerek yok yani onun yerine bi 10 lu priz al 3lü cokalyıcılardan birini sök aldıgın 10lu coklayıcıyı tak geç.pc için almayı düşünüyordum ama buna üçlü bağlasam bir etkisi olur mu evde bir ton üçlü var korumalı mı bilmiyorum bu onları korumada faydalı olur mu?
https://www.hepsiburada.com/toprakli-grup-priz-10-lu-klemensli-kablosuz-kaim-pm-HB000008DFS1 bunlardan birini al takpc için almayı düşünüyordum ama buna üçlü bağlasam bir etkisi olur mu evde bir ton üçlü var korumalı mı bilmiyorum bu onları korumada faydalı olur mu?