Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Scream İnce Prezervatif 12'li 16₺🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Konu dışı ama hazır konusu açılmışken sorayım dedim. Riske atmak istemiyoruz. Sadece prezervatifinde yetmeyeceğini biliyorum. Etkili haplarda yan etki yapıyor. Düzenli olarak kullanılmayacak, sadece önce veya sonra kullanılacak yancı bir şey varmı bildiğiniz. (amaç riski azaltmak)

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ayhan Kaan
Konu dışı ama hazır konusu açılmışken sorayım dedim. Riske atmak istemiyoruz. Sadece prezervatifinde yetmeyeceğini biliyorum. Etkili haplarda yan etki yapıyor. Düzenli olarak kullanılmayacak, sadece önce veya sonra kullanılacak yancı bir şey varmı bildiğiniz. (amaç riski azaltmak)
Prezervatifden daha etkili bişey yok. Sonuç olarak spermlerin geçmiyor öteye. Yok kırıldı patladı yırtıldı. Ertesi gün hapı var. 24 saat içinde yüzde 98. Ki zaten yüzde 2 lik kısma olumlu şartların da oluşması lazım. Millet 6 7 ay uğraşıyor çocuk için. Eğer yüzde 2 ye sığdırabilirsen bırak doğsun. Baya savaşçıymış

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Bunu 16 TL ye alıyorsun yanında da "baba ben nasıl doğdum" diyen bir çocuk promosyon olarak bedavaya geliyor.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Can...

80+ Platinum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Prezervatifden daha etkili bişey yok. Sonuç olarak spermlerin geçmiyor öteye. Yok kırıldı patladı yırtıldı. Ertesi gün hapı var. 24 saat içinde yüzde 98. Ki zaten yüzde 2 lik kısma olumlu şartların da oluşması lazım. Millet 6 7 ay uğraşıyor çocuk için. Eğer yüzde 2 ye sığdırabilirsen bırak doğsun. Baya savaşçıymış
Yaw işin kötü yanı 18 de bu başımıza gelirse hayatım yanar. Kızın babası zaten mardinli şişlerler beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
La bunun skt mı varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaw işin kötü yanı 18 de bu başımıza gelirse hayatım yanar. Kızın babası zaten mardinli şişlerler beni.
Keşke şişlese

Streç film indirimi gelir mi. O daha sağlıklı olur bundan

Nerden biliyorsun diye sormayın. Sessizce profil fotoğrafına bakıp çıkın
LAMSLWMWWÖWNWKWNQKWJANAJQNQJWBQK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular