Scyrox v6 alınır mı?

gerek yok üstündekiler gayet iyi

değil bir sure sonra böyle adamın kafasına sıkaackken kafasının 1mm sağına soluna gidiyor böyle ufak hareketlerde çok kotu mousepad değişmeme rağmen hoverpad v3 aldım ben

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır hocam isterseniz attack shark r5 ultra modelinede bakın hemen hemen aynı fiyata sensörü daha iyi ben kullanıyorum çok iyi mouse.

yok ya babus o sensör farkından bende onu alayım dedim sonra hiç bir farkı yok hatta daha kotu oynamaya başladım yatıyor kenarda o mouseda böyle bir şey var anlayamadığım scyrox adamdir

Mouse almam lazım ve seçenek olarak pek bilgim yok. Scyrox v6 için iyi ve güzel diyorlardı ama çok detaylı bir bilgim yok. 3000 TL bütçem var. Yardımcı olur musunuz?
Alınır hocam bende kullandım gayet fiyatını hak eden güzel mouselardan, eğer wraith üzerinden alıcaksanız Conlife kodunu girerseniz indirim alabilirsiniz.

Alınır hocam bende kullandım gayet fiyatını hak eden güzel mouselardan, eğer wraith üzerinden alıcaksanız Conlife kodunu girerseniz indirim alabilirsiniz.
Hocam uzun yıllar götürür mü 2 tane alacağımda masaüstüne ve laptopa

Hocam uzun yıllar götürür mü 2 tane alacağımda masaüstüne ve laptopa
Kanka ben bunun garantisini veremem sonuçta teknoloji şans işi ama mouseun herhangi bir kronik bir sıkıntısı vs olmadığı için yüksek ihtimalle sizi uzun yıllar götürür kankam, Bide alırken Conlife kodunu kullanıom kargo bedava oluyor genellikle aklında bulunsun cano

Kanka ben bunun garantisini veremem sonuçta teknoloji şans işi ama mouseun herhangi bir kronik bir sıkıntısı vs olmadığı için yüksek ihtimalle sizi uzun yıllar götürür kankam, Bide alırken Conlife kodunu kullanıom kargo bedava oluyor genellikle aklında bulunsun cano
Teşekkür ederim alacağım 2 3 günede v6 mı alsam v8 mi bilemedim palm gripe hangisi iyi şuan deathadder v2 kullanıyorum

ikisini de scyrox alma başka şeyler tat niye scyrox aliyon şunu al birini

Hocam aslında Attack Shark R5 Ultra alacaktım birini ancak stok yok https://meyergaming.com/attack-shark-r5-ultra-carbon-fiber-8k-kablosuz-gaming-mouse?Renk=Beyaz

Sensör algılamama yaşadım ve bastığımda 1 saniye sonra tepki verdiği oluyordu oyunlarda kafayı yedim, iadede almadılar kutusunda duruyor öyle suan pismanım aldıgıma

allah allah hiç normal değil böyle bir şey şansa olmuştur o zaman mchose alma babus attack shark r5 ultra al sen 2. mouse'u 1. scyrox kalsın @Flyn83

tmmdır ben simdi atiyorum stok olan link

allah allah hiç normal değil böyle bir şey şansa olmuştur o zaman mchose alma babus attack shark r5 ultra al sen 2. mouse'u 1. scyrox kalsın @Flyn83

tmmdır ben simdi atiyorum stok olan link
Var mı hocak stok varsa onu alırım birine

ön sipariş 14 gün beklersin diyor ama tek stok olan yerde burası bak istersen

3 aydır bende arada çkarırım uzun uzun kullanırım beyaz olanı almayın rengi atar demişlerdi aldım ne sararma var ne başka bir şey yani bence beyazı alın çok guzel o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,805
Üyeler
183,337
Son üye
Observer
Geri