İndirim derken iyzico muMerhaba beyler bu 2 ürün arasında sizce çok fark var mıdır A5'den V6'a geçilir mi şuan a5 ultra kullanıyorum indirimle 1400 gibi bir rakama v6 aldım kulansam mı satsam mı kararsızım sizce arada fark var mıdır?
Evet kampanya olarak düzelteyim de yanlış anlaşılmasınİndirim derken iyzico mu
.d valla ben V8 alasım var elimdede apex var kaça gider kullanılmadı bileEvet kampanya olarak düzelteyim de yanlış anlaşılmasın![]()
1600-1700 arası gidebiliir.d valla ben V8 alasım var elimdede apex var kaça gider kullanılmadı bile
Apex kullanılmaz bu arada farklı bir ürüne geçince nasıl kalitesiz hissettiriyor anlıyorsunBende apexi satıp v6 almayı düşünüyorum
Apex Max 1k takiliyorla 2k Hz de takılır öyle rezaletApex kullanılmaz bu arada farklı bir ürüne geçince nasıl kalitesiz hissettiriyor anlıyorsunben apex'den sonra a5 ultra aldım sonra apexi yedek tutarım dedim fakat kullanamadım 1500'e sattım
Bı indirim paylasiyom baksana bide dm yaz ben kimim viliyon dimiApex kullanılmaz bu arada farklı bir ürüne geçince nasıl kalitesiz hissettiriyor anlıyorsunben apex'den sonra a5 ultra aldım sonra apexi yedek tutarım dedim fakat kullanamadım 1500'e sattım
Bende de 2k'da takılma yapıyordu ara ara yok bilmiyom: DApex Max 1k takiliyorla 2k Hz de takılır öyle rezalet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı indirim paylasiyom baksana bide dm yaz ben kimim viliyon dimi
Bende hiç takılma yapmıyor 8k daBende de 2k'da takılma yapıyordu ara ara yok bilmiyom: D