Yardım Scyrox V8 8K alınır mı?

Şuan yazacağınız şeyler benim için çok önemli çünkü ona göre alacağım. Biraz daha ekleyip alabileceğim daha iyi bir şey varsa önerir misiniz? Korktuğum şey pil süresi çünkü çok hızlı bitiyor gibi gözüküyor.
Kesinlikle alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V6 var bende donanım olarak birebir aynılar zaten. Pil konusunda endişen olmasın gayet iyi gidiyor ve hızlıca şarj oluyor. Hafifliğide gayet güzel hocam.
V6 kötü ya clicklerde yumuşama sorunu var V8 alın onun yerine, aynı değiller

scyrox saplar zaten lamzunun fabrıkasından çıktıgı idda ediliyor ama tam belli degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ona 3k vereceğine viper v3 hyperspeed al acayip underrated bi mouse kıymeti bilinmiyor sensor 750ips 75g ve bir cok teknolojisi var cok kaliteli
teknolojileri aynı focus pro ile 3950 aynı sensör

Gelince Detay paylaşırsan harika olur bende düşünüyorum
Hocam şimdi geldi bi 3-4 saat kullandım. Önceki farem rival 3 olduğu için benim için büyük bir upgrade yani sevmem doğal olabilir ona göre düşünün. Bence 2700 tl ye aşırı değer aşırı hafif ve kaliteli hissettiriyor. Yandaki makro tuşları mı deniyor tam bilmiyorum onların hissi de baya kaliteli eski fareme göre. En çok test edebildiğim oyun fortnite oldu ve bence baya iyi her yönden. Eğer az buz biliyorsanız edit yapma muhabbeti var ve mouse hafif olduğu için editlerim hızlandı. Bence alınır fakat dediğim gibi lamzu atlantis ten falan geçmiyorum bu fareye rival 3 den geçiyorum ona göre düşünün.

Geri