Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hangisi üstün gelir, neden?
Scyrox v8, sensörü daha iyi. Paw3950 var.Hangisi üstün gelir, neden?
Başka yok zaten 3950 olması birçok faktörü etkiler ama l7 pro hoşuna gittiyse pekte şart değil.onun dışında ne farklar vardır
ne gibi fark var sensör hariç kasa vs eşitmidir sizce
V6 aldim yolda tek farkı boyut dimiScyrox v8 kullanıyorum mükemmel tavsiye ederim hocam al geç yapabilirsiniz bütçe sorun değilse bütçede gıdım ilerleme yoksa mchose alınabilir
Sensör 3395 ve 3950 aynı gibi zaten. Sadece cam yüzey okuma falan geldi abartılıcak bir şey yok. Elin büyük ise tercih edilebilir scyroxlar küçük mouseler. Ayrıca L7 PRO da kullanılan mcu nordic 52840ı ezip geçiyor.Hangisi üstün gelir, neden?
V6 aldim yolda tek farkı boyut dimi
tek farkları biri 650ips digeri 750 sensor farkı tesekkur ederim hocalarım.Performansları yakınsa önce el tutuşu ve büyüklüğü önemli sonra malzeme kalitesine bakabilirsin sonrası görüntü olarak veya ağırlığına bakarak bir tercih yapabilirsin
evet click gecikmesi 0.2ms falan piyasanin en iyisiSensör 3395 ve 3950 aynı gibi zaten. Sadece cam yüzey okuma falan geldi abartılıcak bir şey yok. Elin büyük ise tercih edilebilir scyroxlar küçük mouseler. Ayrıca L7 PRO da kullanılan mcu nordic 52840ı ezip geçiyor.
ne kadar sure oldu hocam pil vs nasılScyrox v8 kullanıyorum mükemmel tavsiye ederim hocam al geç yapabilirsiniz bütçe sorun değilse bütçede gıdım ilerleme yoksa mchose alınabilir
Valla bu hafta mı ne geldi kullanıyorum 8k hz de full çalışıyor yarı şarjda idi ilk geldiğinde hala bitmedi şarjıtek farkları biri 650ips digeri 750 sensor farkı tesekkur ederim hocalarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet click gecikmesi 0.2ms falan piyasanin en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar sure oldu hocam pil vs nasıl