güzel ancak 250 mah kanser eder. (a9 air de aynı şekil 300 mah)ikisi arasında kaldım sizce hangisi sebepleriyle yazarsanız sevinirim
ikisi arasında kaldım sizce hangisi sebepleriyle yazarsanız sevinirim
hocam onun yerine ultimate alın aynı fiyat fakat bataryası 800 mahikisi arasında kaldım sizce hangisi sebepleriyle yazarsanız sevinirim
şunu öğrendim hocam ultimatein 800 mah bataryası varmış ve air ile aynı özelliklere sahipgüzel ancak 250 mah kanser eder. (a9 air de aynı şekil 300 mah)
Bütçe çıkıyorsa bunu alın. (ultimate 2.0 olan)![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
scyrox güzel değil. önermem. atk x1 ultimate v2 kullanıyorum o güzel atk air de olabilir öneririmikisi arasında kaldım sizce hangisi sebepleriyle yazarsanız sevinirim
ultimate mi hocam ultimate 2.0 mı bir de mousepad de önerebilir misiniz çok pahalı olmasın
air al geç bataryanın düşük olduğuna bakma iyi götürür seniikisi arasında kaldım sizce hangisi sebepleriyle yazarsanız sevinirim
300 mah neyi götürüyor gözünü seveyim 4k da bir günü bile zor çıkarırair al geç bataryanın düşük olduğuna bakma iyi götürür seni