canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
Hayırlı olsun hocam kuzeninize. Memnun mu w78 v2 den?Onerin icin tesekkurler scyrox daha cok hosuma gitti ama v8 +w75 v2 kombinasyonunu kuzenime yaptik![]()
Hayırlı olsun hocam kuzeninize. Memnun mu w78 v2 den?Onerin icin tesekkurler scyrox daha cok hosuma gitti ama v8 +w75 v2 kombinasyonunu kuzenime yaptik![]()
Daha kargoya verilmedi cuma gectim siparisHayırlı olsun hocam kuzeninize. Memnun mu w78 v2 den?
İyi günlerde kullansın hocam şimdiden. Bende Apex 7 den geçicem. Apex 7 tarzındaki klavyeler güzel ama çok büyük bide kablolu devri geçti artık ya bana sorarsanız. Sizin sorunuza gelirsek Sanırım ben de Scyrox seçerdim. Bide hocam merakımdan soruyorum V8 in şarjından memnun musunuz? Ben 2k kullanımda 2. günü zar zor çıkarıyorum ya ilginç geldi biraz.Daha kargoya verilmedi cuma gectim siparis
Apex 7 tkl kullanmisligim var cok begeniyordum ama suan ki fiyati asiri sacma. Ben herseyi kablolu tercih ediyorum, scyrox klavyede kablolu. Mouse hic kablosuz kullanmadim. Kablolu genel performansi cok guzel ama keske kabloluda da 8000hz ozelligi olsaydi. Ama dediginiz gibi bataryasi kucuk ve sarji cok cabuk bittigine dair cok yorum gordum.İyi günlerde kullansın hocam şimdiden. Bende Apex 7 den geçicem. Apex 7 tarzındaki klavyeler güzel ama çok büyük bide kablolu devri geçti artık ya bana sorarsanız. Sizin sorunuza gelirsek Sanırım ben de Scyrox seçerdim. Bide hocam merakımdan soruyorum V8 in şarjından memnun musunuz? Ben 2k kullanımda 2. günü zar zor çıkarıyorum ya ilginç geldi biraz.