Yardım Scyrox xpunk 63 vs wraith w75 v2

Daha kargoya verilmedi cuma gectim siparis
İyi günlerde kullansın hocam şimdiden. Bende Apex 7 den geçicem. Apex 7 tarzındaki klavyeler güzel ama çok büyük bide kablolu devri geçti artık ya bana sorarsanız. Sizin sorunuza gelirsek Sanırım ben de Scyrox seçerdim. Bide hocam merakımdan soruyorum V8 in şarjından memnun musunuz? Ben 2k kullanımda 2. günü zar zor çıkarıyorum ya ilginç geldi biraz.

İyi günlerde kullansın hocam şimdiden. Bende Apex 7 den geçicem. Apex 7 tarzındaki klavyeler güzel ama çok büyük bide kablolu devri geçti artık ya bana sorarsanız. Sizin sorunuza gelirsek Sanırım ben de Scyrox seçerdim. Bide hocam merakımdan soruyorum V8 in şarjından memnun musunuz? Ben 2k kullanımda 2. günü zar zor çıkarıyorum ya ilginç geldi biraz.
Apex 7 tkl kullanmisligim var cok begeniyordum ama suan ki fiyati asiri sacma. Ben herseyi kablolu tercih ediyorum, scyrox klavyede kablolu. Mouse hic kablosuz kullanmadim. Kablolu genel performansi cok guzel ama keske kabloluda da 8000hz ozelligi olsaydi. Ama dediginiz gibi bataryasi kucuk ve sarji cok cabuk bittigine dair cok yorum gordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri