fuma 2 havada nakavt eder yere inince bi daha nakavt eder sonra su altına alır bi daha döversizce bu iki soğutucudan hangisi daha mantıklı ?
fuma 2 ile arctic 34 ün bir videosunu izledim tek fark fuma 2 nin biraz daha sessiz çalışmasıydı ve + olarak bir fan eklemesi yapılabiliyor sanırım tercihimi fuma 2 den yana yapacağım 569 lira n11 de şuan kuponla 506 lira oluyor biraz daha beklesem mi diyede düşünüyorum acelesi yok sonuçtafuma 2 havada nakavt eder yere inince bi daha nakavt eder sonra su altına alır bi daha döver![]()
hayırlı olsun fuma 2 daha doğru seçimfuma 2 ile arctic 34 ün bir videosunu izledim tek fark fuma 2 nin biraz daha sessiz çalışmasıydı ve + olarak bir fan eklemesi yapılabiliyor sanırım tercihimi fuma 2 den yana yapacağım 569 lira n11 de şuan kuponla 506 lira oluyor biraz daha beklesem mi diyede düşünüyorum acelesi yok sonuçta
bilmiyorum ama geilyorsa da bi arctic mx-4 2019 alın, çok daha iyi bir soğutma elde edersiniz.siparişimi verdim bakalım üstünde termal macun geliyormu acaba ?
tekli sıvı soğutmaları önermediklerini gördüm onun yerine iyi bir kule tipi soğutucu almayı öneriyorlar artık çok geç ürünü satın aldım h45 de fuma 2 de tier 3 listesinde sanırım pek farkı olmaz soğutma açısındanBenzer fiyatlara corsair h45 sıvı sogutucu mevcut göz attınızmı hiç ona ? Belki biraz daha sesli çalışır ama daha iyi sogutur